Makkelijk bestellen en snel geleverd

Makkelijk besteld. Maatje geotdr werd aangegeven. Klopt ook

Netjes o- tijd geleverd

Goede klomp sloffen van deze winkel

Prima klantenservice en prachtige klompslofjes!

Anders dan vorig jaar!

Precies dezelfde sloffen als vorig jaar besteld, maar deze sloffen zijn toch echt anders. Ze vallen veel groter en zijn dunner. Deze sloffen moet je dus zeker NIET groter bestellen. Ik moest mijn beoordeling aanpassen. Had eerder een onvoldoende gegeven.

Levering was vlot. De spaanse sloffen waren keurig verpakt, de andere sloffen die ik besteld had niet. Kon ook geen maat controleren. Contact gezocht met de klantenservice maar kreeg een soort van standaard antwoord. Op mijn reactie is daarna niet meer gereageerd. Dat vind ik vreemd. Kortom, snelle levering, slechte klantenservice.

Mooie warme sloffen en kleur,fijn in mijn maat

Prima prijs-kwaliteitverhouding

Goede kwaliteit slof, voor een nette prijs.

lekker

zitten uit stekend heb nu weer warme voeten

Snelle levering, goed verpakt, mooie en zachte pantoffels, ziet er uit als op de foto

Super netjes

Reageren prettig op een vraag. Mooie pantoffels ook.

Mooie fijne sloffen. Dochter super blij! Had bij de opmerkingen gevraagd of ze het snel konden verzenden ivm pakjesavond. Sloffen waren ruim op tijd!

Uitstekende communicatie bij leveringsproblemen.

Mijn pakketje is ergens hangende, maar de medewerker van Spaansesloffen.nl heeft me op een heel vriendelijke manier informatie verstrekt. De communicatie via WA verloopt uitstekend.

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken

Snel geleverd. Ruim aanbod. Prima.

Snel geleverd. Ruim aanbod. Prima.

Snel bezorgd, prettige website, goede kwaliteit

Ruime keus, goede en natuurlijke kwaliteit (geen kunststof). Bovendien snel bezorgd

Warme sloffen. Let op de maat!

De omschrijving op de website klopt. De Spaanse sloffen zijn heerlijk warm zo in de winter en de tip om ze een maatje kleiner of in ieder geval niet te groot te kopen was handig. Ik kan nog niet bedoordelen hoelang ze meegaan. Helaas krijg je tegenwoordig bij alle online bestelling teveel emails over de voortgang van de order. Dat zou minder mogen.

Duidelijke informatie over wijze van retourneringen ivm maat correctie

Na een misverstand ben ik erg blij met de uitleg van de leverancier. Alles is nu geregeld en ik kan de sloffen retourneren.

Snelle levering, mooie sloffen

Deze sloffen zien er een stuk mooier uit dan de sloffen gekocht via bol.com

Heerlijke sloffen

Super service

Vriendelijke contact. Oplossingsgericht meedenken.. Verexcuseren voor het ontstane ongemak. Kennis van eigen digitale omgeving waardoor de oplossing simpel was en direct te volgen. Zending was ook prima te volgen. Er was ook meteen wederzijdsrespect. Ouderwetse service. Een superservice. Dat geeft vertrouwen.

Lekker warm

Mijn voeten en ik zijn zeer tevreden

Snelle levering, goed product!

Artikel ziet er goed uit. Zeer snelle levering

Eindelijk grote maten!

Na lang zoeken voor onze zoon, die altijd moeite heeft om goede schoenen te vinden, ook een paar sloffen voor hem!

Warme sloffen in een leuke kleur

In het begin zitten de sloffen wat krap, maar na enkele dagen rekken ze wat uit en passen ze perfect.

5 dobbe

Zwolle 8032JV