Belofte komt helemaal uit.

De zweedse muilen lopen geweldig en bevallen tot nu toe uitstekend. Belofte die op de site staat komt helemaal uit, kortom perfect.

mooie sloffen

Goeie kwailiteit

Tevreden

Heerlijke warme sloffen voor mijn zoon

Duidelijke site, accurate communicatie, levering compleet en op tijd, heel fijn!

Sloffen helemaal zoals het hoort!

Mooie slofjes, maat precies goed.

Snelle levering, goed product

Lekkere warme sloffen

Voor de koude dagen.

Prima product voor een goede prijs

Hoge kwaliteit, de sloffen gaan een paar jaar mee en zitten lekker

Snelle service , product zoals foto en omschrijving.

Dag later al geleverd. Product (konijnensloffen) was precies zoals op de foto en omschrijving. Zeer tevreden.

Snel en beter dan goedkoop.

Ik had mijn sloffen eerst goedkoop van scapino maar daar kreeg ik zweetvoeten van, nu heb ik ze hier gekocht, ik heb geen zweetvoeten meer en vooral die bernardino's zijn lekker warm.

Nogmaals snelle levering.

Goede kwaliteit snelle verzending

Ik was op zoek naar goede leren spaanse sloffen maatje 31. Ik heb maat 33 besteld (wat op de website geadviseerd stond) en deze passen perfect!

Besteld en vrij snel binnen. Alles goed verzorgd en blij met mn sloffen

Prima product lekker warm goeie maat

Prima, waren snel geleverd

Prima stoffen en de levering was snel

goed product

niets mis mee. Op tijd verzonden, goed product. De sloffen met echte wol voelen erg prettig.

Mooi zachte sloffen

Ze vallen een beetje klein uit, beter 1 maat groter, maar ze zetten uit door gebruik.

Super sloffen

Top snel en goed

Precies wat ik verwacht had, snel en netjes.

Zeer positief.

Echt warm

Zacht en warm, goede kwaliteit.

goede communicatie, directe lijnen

Toen er iets mankeerde aan een paar handschoenen dat ik had besteld had ik meteen iemand aan de lijn die wist van de bestelling en het daarna prima in orde heeft gemaakt.

Helemaal oke

2e x dat ik ze heb besteld, zeer tevreden en snelle levering,.

Bestellen ging makkelijk en de levering gebeurde eerder dan verwacht.

Uiteindelijk toch tevreden

In de veronderstelling dat ik spaansesloffen had besteld, was het een telleurstelling toen ik een import variant ontving van Chinese komaf. Echter, achteraf bleek dat ik in het bestelproces zelf het verkeerde product in mijn winkelwagen heb gelegd. Spaansesloffen.nl heeft zeer toeschietelijk gereageerd en mijn telleurstelling naar volle tevredenheid vriendelijk en snel opgelost. Uiteindelijk dus tevreden! Ik zou deze spaanse sloffen dus wél nogmaals bestellen.

5 dobbe

Zwolle 8032JV