Alles perfect!

Alles is perfect gegaan: het bestellen en de levering, het product als beschreven. Hartelijk dank@

Snel en goed

Snelle verzending en topkwaliteit!

Hele fijne sloffen

Waarom verzendkosten betalen?

Jammer dat jullie geld vragen om mijn pakket bij een PostNL servicepunt te laten leveren. Nog meer jammer: ik heb een week moeten wachten voordat jullie iets hebben verstuurd.

Spijtig van verzendkosten naar België.

Als ik dan toch verzending moet betalen had ik liever een betrouwbare partner. DPD is er met één feestdag toch in geslaagd om het pakje op één week af te leveren. Vrijdag besteld en volgende vrijdag geleverd.

Goede kwaliteit

Mijn opa is erg blij met zijn nieuwe sloffen!

Ook maat groter is te klein en te smal

Ik heb op advies van recenties een maat groeten gekocht. Deze zijn te krap bij de tenen en ze lopen beroerd; de zool is te smal voor mijn voeten. Het gaat niet lukken En als je ze terug wilt sturen kost het ook nog +-€6,- portokosten.

Prima pasvorm en lekker warm

Snelle levering en mooi product

Goude service

Goede service doen wat ze beloven en ik ben heel blij met mijn nieuwe sloffen!!

Leuke sloffen, snelle levering

Precies wat ik verwachtte, goede communicatie en snelle levering

Snelle levering, super snel en vriendelijk antwoord als je mailt. Topervaring, en dan vindt mijn vriend zijn nieuwe sloffen ook nog als een droom zitten....

Mooie sloffen en snel geleverd

Goeie kwaliteit. Nog geen idee hoe ver ze gaan uitlopen maar ze zijn voor kinderen dus die groeien er mooi in mee dan. En door de wollen kwaliteit zijn ze niet zweterig. Goeie prijs kwaliteit verhouding. We zijn er blij mee.

Snel en goed!

Goede producten, kwaliteit, veel maten, snel en betrouwbaar.

Goede dienstverlening en mooie sloffen

Omdat ik in de drukke tijd had besteld, was ik eerst bang dat de sloffen te laat binnen zouden komen. Ik stuurde hierover een mailtje, kreeg gelijk en een goed antwoord. . Mijn kleindochter is zeer blij met haar eenhoorn sloffen

Fijne sloffen snel geleverd

Fijne Spaanse sloffen van echte wol en suede, snel geleverd. Zoals de website eerlijk vermeldt, slijten die wat sneller dan sloffen van kunststof, echter je hebt nooit last van zweetvoeten en huidproblemen als gevolg daarvan. Voor mij is iets eerder vervangen dan een betere optie. Zodoende voor de 2e keer besteld bij Spaanse sloffen.

Goede en snelle levering Goed op de hoogte gehouden van niet op voorraad zijn en jammer genoeg niet van wanneer evt wel Snel weer bericht wanneer weer op voorraad was Hierdoor ook snel kunnen bestellen Groet Frits

Fijn

Heerlijke sloffen , mooie kleur rood.

Eerlijk bedrijf

Al meerdere jaren sloffen besteld voor het hele gezin (8 pers.) Ze zijn mooi, sterk en warm.

Super mooie slippers

Echt mooie sloffen ,mooie kwaliteit . Man is er heel blij mee.

Heerlijke sloffen

Heerlijke sloffen Ik heb ze niet een maat groter gekocht. Gelukkig maar want ze passen perfect.

Wat ik besteld heb is zo als het omschreven is.

Koop al jaren de Spaanse sloffen tot volle tevredenheid

Je ziet veel van dit soort sloffen op internet maar de kwaliteit die ik gewend ben, daar houd ik me aan. De service is prima en de levering komt zeer snel.

De sloffen zijn prima. Heerlijk warm en duurzaam. De verzending duurde nogal lang.

Mooie rode sloffen

Besteld, vlot geleverd en sloffen zitten lekker. Ik heb maat 42,5. Maat 42 besteld. Zitten prima zonder sokken en als ze uitgelopen zijn, dan zijn ze zeker groot genoeg om er ook sokken in te dragen .

5 dobbe

Zwolle 8032JV