Pluspunten
Zeer goed geholpen via telefoon. Zeer snelle levering
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Ruim assortiment en snelle correcte levering.
Pluspunten
Hele fijne sloffen, snelle levering en retourneren!
VerbeterpuntenDe kleur op de website komt niet echt overeen met de kleur in t echt. Ik heb voor onze zoons de Spaanse sloffen rood uitgezocht en gekocht maar nu blijken deze niet rood te zijn maar fuchsia roze.. Beetje jammer als ik dit geweten had. Ik heb de sloffen niet geruild want onze mannen vinden ze hartstikke mooi :))
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, zien er leuk uit
VerbeterpuntenNaad was binnen een week los
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenWat handig zou kunnen zijn is dat jullie een afhaalpunt hebben er zijn ook heel veel mensen die overdag niet thuis zijn
Pluspunten
Snelle levering, zitten prima, keuze in betaling.
Pluspunten
Ik had fout gemaakt om verkeerde maat te bestellen, dit is correct afgehandeld: heb nieuwe gekregen met correcte maat tegen vergoeding verzending
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten: perfecte service
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit en comfort van de slof. Fijn dat het via brievenpost verstuurd werd. Zo hoefde ik niet thuis te zijn.
Pluspunten
Goede service ik had een vraag en erg snel antwoord
VerbeterpuntenDe website ziet er een beetje saai uit
Pluspunten
Geode communicatie en snelle levering
VerbeterpuntenIk werk veel en ben dus niet veel thuis. Nu kun je het pakje wel op je werkorders laten afleveren maar dat heeft niet mijn voorkeur. Een Kiala punt zou geweldig zijn. Dus ophalen in een supermarkt.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire