Pluspunten
Snelle correcte levering
Verbeterpuntennvt
Een van de sloffen was kapot bij levering. de naad aan de achterkan was open.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenAangeraden wordt 1 maat groter te bestellen. Maar omdat de Bernardino sloffen uitlopen, werd dat voor mij na een paar dagen al te ruim. Mijn eigen maat past beter.
Pluspunten
snelle levering, werd bij één bestelling verkeerde maat geleverd maar heb onmiddellijk ander paar gratis ontvangen.
Pluspunten
Overzichtelijke site Makkelijk bestellen en betalen Snelle levering Kwalitatief erg goed product
VerbeterpuntenMuggeziften, maar het laatste mailtje dat mijn bestelling verzonden was had een andere afzender (Spaansesloffen.nl i.p.v. www.spaansesloffen.nl). Als je e.e.a. wil terugzoeken in het mailarchief, dan is het handig als alle mailtjes dezelfde afzender hebben. Dan is Spaansesloffen.nl denk ik de beste optie, omdat je die dan bij de S terugvindt i.p.v. de W wat toch onlogisch is.
Pluspunten
Goede service, het was geen enkel probleem om de sloffen terug te sturen.
VerbeterpuntenHet zijn warme lekkere pantoffels, maar het breisel van de boord kan degelijker Het is wel even gedoe het terugzenden, dat zou makkelijker en gratis kunnen..
Pluspunten
prima sloffen: warm en comfortabel.
VerbeterpuntenPreciezere informatie over aflevering.
Pluspunten
Goede sloffen, netjes verpakt en verzonden.
VerbeterpuntenWeet nog geen verbeterpunten. Even afwachten hoelang de sloffen meegaan.
Pluspunten
Snelle bezorging. Had maandag verwacht was er vrijdag al. Donderdag laat besteld. De maat was niet goed door brede voeten maar kwalitatief voelden ze goed aan. Ze leken mij warmer dan van de goedkopere schoenenwinkel. Deze waren in ieder geval niet synthetisch maar met wol.
VerbeterpuntenMaten dan vooral de breedte van zool in cm aangeven zodat mensen met brede voeten kunnen zien of het geschikt is.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering
Pluspunten
Werkt perfect, van bestellen tot leveren tot betalen
VerbeterpuntenGeen stickers onder sloffen maar maat in onderzijde drukken
Pluspunten
Twee verschillende soorten spaanse sloffen besteld en een muts en alles is mooi en heerlijk warm. Snelle levering. Gewoon top!
Pluspunten
Heerlijke mooie sloffen met een mooie bruine kleur
Verbeterpuntenhet pakje was verpakt in en schoenendoos die bij aankomst alleen nog door de tape bij elkaar geplakt zat...Jammer..
Pluspunten
Snelle levering. Verkeerde maat ingepakt, maar snel verholpen door nieuwe op te sturen. Echte spaanse sloffen van Bernardino hebben niet de synthetische binnenkant die zo gaat stinken in de loop van de maanden gebruik.
VerbeterpuntenTerugsturen gaat op een ongebruikelijke wijze. Ik vind het jammer dat ik een tiental mailtjes heb moeten spenderen om de verzendkosten, die ik moest maken om hun inpakfout te herstellen, terug te krijgen.
Pluspunten
De sloffen zitten echt heel confortabel...ik heb maat 39 besteld...maar vallen wel iets ruimer! maar de kwaliteit is echt super!!!!!! En de levertijd is ook prima, van jullie uit, ging niet super via Post NL.
VerbeterpuntenIk woon in een appartement...blijkbaar zijn de brievenbussen dan smaller? Post NL heeft het woensdag bij mij aangeboden, maar ik was niet thuis! Lag er een briefje dat mijn brievenbus te klein was! Ik had verder geen Track & Trace aangezien het brievenbuspost betrof, pas zaterdag eind van de middag had ik ze eindelijk binnen!! Dus mensen die ook in een appartement wonen kunnen beter vermelden dat ze de zending via Track & Trace bezorgd willen krijgen! Je zit maar te wachten en je kunt t nergens meer traceren als het via brievenbus post gaat en niet thuis bent!
Pluspunten
Correct en accuraat
VerbeterpuntenKleurige sloffen ook in grotere maten (omdat ze klein vallen)
Pluspunten
prima aankoop !!
Pluspunten
Helft van levering was ok
VerbeterpuntenLever wat er beloofd wordt, controleer kwaliteit voor verzenden, vertrouw klant en laat spullen ophalen als ze niet deugen in plaats van dat je als klant zelf op pad moet om dit te bewijzen.
Wanneer er op de zool en op de doos een maat staat, moeten wij er van uit kunnen gaan dat dit in orde is. Wij vinden het erg jammer dat de maat in uw geval niet in orde was.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire