Pluspunten
Snel bezorgd, lekker warme sloffen.
VerbeterpuntenDe kinderslof valt wel erg klein (iets meer dan een maat), de opening is wat krap.
Pluspunten
Heel snel geleverd!
Beetje dure sloffen!
Pluspunten
Snel en zeer goed
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie! en het voor mij meest belangrijke MIJN MAAT!!! (49) ik pas ze weliswaar net aan en maat 50 zou geen overbodige luxe zijn, spijtig genoeg bestaan die niet en moet ik het hiermee doen!
VerbeterpuntenGeen; service, levertijd, communicatie en het product voldeden aan mijn verwachtingen!!!
Pluspunten
Snelheid, website, info voor tijdens en na verzending. Afhandeling van vragen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
Service is zeer goed. Een losse naad aan het product werd zonder kosten vervangen door een nieuwe set. Levering is snel verlopen.
iets minder plastic dus duurzamer verpakken.
Pluspunten
Duidelijke site Mooie sloffen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede en snelle levering, sloffen zien er leuk uit en lekker warm alleen een dunne bodem
Het afgeven vind ik niet zo prettig
Pluspunten
Tijdens de feestdagen besteld. Was iets niet meer leverbaar, werd even gebelt. Volgende dag in huis. Super!!!!
Pluspunten
Snelle levering nog net op tijd voor de kerst
VerbeterpuntenGeen, De sloffen zijn super en de levertijd ook!
Pluspunten
Snelle levering; uitstekende info betr. aflevering; prima kwaliteit sloffen!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten; gewoon op deze weg doorgaan.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire