Pluspunten
Alleen maar positieve punten. Zie beoordeling!
VerbeterpuntenGeen. Op
Pluspunten
Snelle levering , en sloffen lekker warm en van goede kwaliteit.
Pluspunten
Zeer snel ontvangen, snelle reactie terug na aanvragen retourinformatie.
Pluspunten
Er was aangegeven dat alle bestellingen na 19-12 op dinsdag verstuurd zouden worden. Precies op tijd kwam de bestelling op woensdag binnen!
VerbeterpuntenEr stond bij dat je een maat groter moest nemen, maar na 1 dag dragen vind ik ze toch eigenlijk te groot. Jammer.
Pluspunten
Ook na bestelling was een aanpassing nog mogelijk (verkeerde maat besteld)
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering naar België grote maten
Pluspunten
Ik had mijn bestelling net op tijd voor de kerst in huis.
VerbeterpuntenMisschien wat duidelijker m.b.t. de verzending. Dit is wat verwarrend. Zou het dezelfde dag of binnen 2 werkdagen verstuurd worden? Gelukkig was het brievenbuspost en binnen 1 dag binnen.
Pluspunten
Prima geholpen bij mijn telefonische bestelling en supersnelle levertijd.
Pluspunten
Kleur komt goed overeen met website
VerbeterpuntenMaatvoering is moeilijk. Maat groter besteld en ben niet zeker of dat toch niet te klein is.
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Op tijd geleverd, kwaliteit is prima. Mijn man heeft maat 48 wat altijd lastig te vinden is, dus blij dat ik zijn maat bij jullie vond.
VerbeterpuntenIkzelf vind het prettiger als de mogelijkheid geboden wordt om het product af te halen bij een postNL afhaalpunt. Heb ik het toch op tijd binnen zonder dat ik er voor thuis hoef te blijven.
Pluspunten
goede kwaliteit
Verbeterpuntenop en tablet is de site slecht te bezoeken
Pluspunten
geen enkel probleem bij het omruilen. netjes afgehandeld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vlotte service !
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire