Pluspunten
Wat mij betreft alles goed. Bedankt zover. Nico
VerbeterpuntenGeen.
Het retourbeleid is erg onduidelijk en omslachtig, wellicht zouden jullie dit beter kunnen communiceren.
Pluspunten
Heerlijke warme sloffen. Ik heb eindelijk weer warme voeten en ook mijn kinderen willen ze graag dus binnenkort komt er nog een bestelling:-)
VerbeterpuntenHet pakje kwam niet zoals beloofd was maar een dag later maar ik ga er vanuit dat dit buiten jullie om gaat omdat de Post wellicht nu overbelast is. Maar toch een kwalijke zaak van Post
Pluspunten
Breed assortiment Snelle levering
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenMaatvoering van de wanten vond ik niet echt duidelijk
Pluspunten
snelle aflevering!
Pluspunten
zeer goede sloffen, lekker warm,gaan veel langer mee als de goedkopere uit de schoenenwinkels. De voering, naden en afwerking - zeer goed-. Zondagavond besteld, dinsdag geleverd, sneller kan niet.
Pluspunten
snelle levering, veel keuze, mooie sloffen
Pluspunten
Een prima plek om de sloffen te bestellen.
Pluspunten
Snelheid en gebruiksvriendelijkheid
VerbeterpuntenAchteraf betalen met factuur zou top zijn
Pluspunten
Goede kwaliteit, lekker warm van binnen, sluiten goed aan.
VerbeterpuntenBestel een maat groter dan je normaal gesproken hebt, want ze vallen klein.
Pluspunten
Snelle service. Mooie sloffen, voelt aan als goede kwaliteit. Advies om maat groter te bestellen klopt wat mij betreft.
Pluspunten
Snel bezorgd, zien er leuk uit.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire