Pluspunten
Zeer snelle levering. Goed verpakt. Paste door brievenbus.
Pluspunten
zeer snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede bereikbaarheid telefonisch. Vriendelijk ter woord gestaan
Verbeterpunten'Factuur is niet aangepast na wijziging bestelling telefonisch. Ik heb dus teveel betaald maar doordat ik vriendelijk ter woord ben gestaan voordien is dit voor mij geen heet hangijzer. de maat vd sloffen via telefonische bestelljng kunnen aangeven.
Pluspunten
Keurige service, goede kwaliteit, snelle verzending.
Pluspunten
In de winkel beginnen deze slofjes bij maat 35, en ik had maat 26 nodig. Dus via Spaansesloffen.nl ligt dan voor de hand.
Pluspunten
De kindersloffen zijn een schot in de roos. Communicatie en levering was ok.
Verbeterpuntende voering van de spaanse sloffen zit niet vast aan de buitenkant, waardoor deze met uittrekken naar buiten komt. Bij beide sloffen is de voering rechts zichtbaar, lijkt dus of de sloffen allebei voor dezelfde voet zijn.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
Pluspunten
Meer keus aan gekleurde Spaanse sloffen dan in winkels te krijgen is. De kleur paars is erg mooi.
Pluspunten
Snel geleverd. Juiste product, juiste maat.
VerbeterpuntenWellicht iets te duur.
niets aan te merken, na de bestelling kwam het artikel binnen twee dagen in de bus, kon niet beter!
Pluspunten
Hele snelle en duidelijke service
VerbeterpuntenAssortiment proberen uit te breiden ook naar grote maten 50+
Pluspunten
supersnel bezorgd, goede en flitsend snelle communicatie en service.
Pluspunten
Snelle service, goed produkt
Tijdens Sint- of kersttijd niet te groot erop waar het van afkomstig is. Was nu met het tape wel heel duidelijk voor iedereen. De verrassing was er beetje vanaf. Verders ga zo door.
Pluspunten
Zeer snelle levering in Sinterklaasperiode! Sloffen zijn geweldig!
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire