Erg goed

Zal zo weer bij jullie bestellen

Snelle verzending, goede service

Ik bestel elk jaar sloffen en ben erg tevreden over deze webwinkel. Toen ik de laatste keer sloffen met een gat ik de voering ontving, werd dit snel en naar tevredenheid opgelost. Volgend jaar dus gewoon weer!

Heerlijke sloffen

Zitten heerlijk warm en comfortabel

Goede pasvorm mooie kwaliteit.

Goed advies om 1 maat groter te nemen. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Top kwaliteit.

Top product besteld.

Zeer klantvriendelijk!

Had een probleemp maar dit zis eer snel opgelost. Heb heerlijke warme sloffen. Deze Spaanse sloffen zijn echt niet te vergelijken met de goedkopere versie in de schappen van verschillende grote schoenwinkels. Bestel well altijd 1 maat kleiner!

Slechte kwaliteit

Binnen 1 dag waren de handjes losgeraakt en binnen twee weken zijn er naden losgescheurd. Zien er voor de rest leuk uit

Mega lekkere sloffen

Fijne sloffen, heerlijk warm! En zitten heerlijk! alleen (en dat stond al in de recensies) gaat de voering van de 100% willen sloffen wel vrij snel kapot

Snelle oplossing

Snelle levering en heb warme voeten

mooie sloffen die helaas door omstandigheden laat werden bezorgd

De Spaanse sloffen met wollen voering zien er mooi uit en zitten heel lekker. Zoals ook andere klanten vermelden, lopen ze nog wat uit, dus je hoeft ze niet een maat groter te bestellen. De sloffen waren een verjaardagscadeau voor mijn dochter, maar ze moest wel veel geduld hebben. Ze waren onderweg als brievenbuspakje maar het duurde een ruime week voordat ze daadwerkelijk in de brievenbus lagen. Te laat voor de verjaardag maar niet te laat voor lekker warme voeten.

Teleurgesteld

Na jaren Spaanse sloffen te hebben gehad, is het leer en de binnenvoering een stuk dunner. Doordat ze zo slap zijn blijven ze niet goed aan mijn voeten zitten. Heb wel gewoon mijn schoenmaat gekozen! Snap er niks van wren toch niet zo gooedkoop!

Afwachtend

Inmiddels is er contact geweest met de klantenservice en wordt er een nieuw paar naar mij verzonden. Erg prettig dat het zo snel en correct wordt opgepakt.

Buitengewone service

Bij dit bedrijf staat klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel. Een klein probleempje -veroorzaakt door mijzelf- is super goed en vriendelijk opgelost. Zulke service kom je zelden tegen! De sloffen zelf zijn van goede kwaliteit, zitten lekker en zijn heerlijk warm. Aanrader!

5sterren

Snelle bezorging en blij met de sloffen

supersloffen!

Het is de 2e keer dat ik ze bestel. Er wordt geadviseerd een maat groter te nemen omdat ze vrij krap zijn. Maar ze lopen wel uit. Mijn ervaring is om ze in je eigen maat te nemen. Binnen een paar uur zitten ze als gegoten! Verder doe je er veel langer mee dan goedkopere versies én ze zitten echt heerlijk warm! Echt heel blij mee...

Spaans plezier aan je voeten.

Grijns op haar gezicht sprak boekdelen. En zitten lekkerder en beter dan de goedkope supermarkt variant.

snelle reactie

was vlot geleverd

Fijn product

Snelle levering, fijn product! Precies zoals verwacht. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

Snelle levering, mooie kwaliteit sloffen.

Ik bestel 1-2 keer per jaar hier mijn sloffen. Ze zitten prettig, stevige kwaliteit.

Heerlijke warme sloffen en goede pasvorm!

Heerlijke warme sloffen met goede pasvorm, top!

Prima levering en verzending. Spaanse Sloffen vallen wel wat klein. Heb normaal schoenmaat 43 en had al maar 44 Besteld, alleen deze zitten nog steeds erg strak.

Positief

Prima sloffen

Ruime keuze tussen goedkope en duurdere sloffen. Mijn ervaring is dat de sloffen in het begin precies passen, maar na ong. 2 weken wat ruimer gaan zitten en dan heerlijk aan je voeten zitten Heb daarom voor mijn schoenmaat gekozen. Ondanks de drukte werd het pakje binnen enkele dagen afgeleverd met tussendoor updates van de leverancier. Aanrader!

Slecht

GEEN COMMENTAAR

snelle en nette levering

Zoals boven vermeld, nette snelle levering en fijn dat er grote mate in zijn

5 dobbe

Zwolle 8032JV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire