Goede kwaliteit,perfecte pasvorm

Prima levering

Goede service en top kwaliteit

Snel geleverd en echt goede kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit

Mooie sloffen, degene die deze voor de kerst als cadeau kreeg is er zeer blij mee.

Mijn vader is er blij mee.

Warme voering en ze lopen lekker. Ik ben blij dat jullie grote maten verkopen.

Mooie kwaliteit sloffen

Zelfs in de drukke decembermaand waren de sloffen snel geleverd. Prachtige kwaliteit en zitten heerlijk!

Mooie sloffen en snelle levering

Zijn net even wat meer sloffen dan andere. Goeie kwaliteit. Alles snel geleverd

Snelle service, wel wat verbetering mogelijk

Snelle levering, helaas wel verkeerde kleur gekregen. Na bellen binnen 48 uur de goede kleur binnen. Dus lekker snel! Alleen de retourenvelop vergeten, en nog steeds geen reactie op de mail waarin ik vraag waar ik de verkeerde naar terug kan sturen.

Mooie sloffen snel geleverd, en dat in de corona-kersttijd!

De sloffen kwamen snel, als brievenbuspakket. Ze zijn precies zo mooi en goed als ik hoopte.

Snelle levering van goede kwaliteit sloffen

Sneller dan verwacht was daar het pakketje met daarin fijne kwaliteit spaanse sloffen. De kleur navy/donkerblauw vond ik niet van zwart te onderscheiden zo donker, maar dat maakte voor mij niet zo uit. Ze zijn lekker warm en de maat valt precies zoals omschreven. Aan te raden!

Precies zoals verwacht

Net een paar dagen aan tot nu toe tevreden ,zou fijn zijn als er iets van zool onder zou zitten .maat inderdaad groter nemen dan gebruikelijk

vriendelijk telefonisch advies, snelle levering en mooie, warme schapenwollen sloffen!!!

al lang op zoek naar natuurlijke sloffen die betaalbaar zijn, als verrassingskadootje voor Kerst. Via online zoeken bij Spaansesloffen terechtgekomen, telefonisch advies gevraagd ivm maat en kleur, vriendelijke winkelier raadde schoenmaat aan. Na een paar dagen levering. De sloffen zitten in het begin een beetje krap, maar na een paar dagen passen ze prima, de kleur is mooi en het voelt zalig en warm, die natuurlijk schapenwol!! Zeker n aanrader!

Heerlijke sloffen!

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Mooie sloffen

Mooie sloffen op tijd geleverd

vlot geleverd, leuke sloffen

vlot geleverd, leuke sloffen

Mijn sloffen heb ik een week geleden besteld nog niet binnen door de drukte van post nl wel netjes door spaansesloffen een bericht gehad

Fijne warme sloffen

Ondanks een maat groter waren de sloffen toch te klein. Maar na overleg was het geen probleem de sloffen (zonder verpakking) te retourneren. Super service!

Mooie sloffen met 100% wol, goed prijs en snelle levering.

Klantenservice ook heel behupzaam!

Prima winkel, snelle levering

Ondanks de corona toch een snelle levering, optijd binnen voor de kerst

Prima sloffen

Prima sloffen ontvangen.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, maar ze zijn nogal smal. Ze knellen in de breedte. Terwijl ik smalle voeten heb. Ondanks dat ik ze een maat groter heb besteld zoals was aanbevolen.

Weet niet

Dat weet ik nog niet... Kerstkado voor mijn zoon.

Prettig

Ik had wat verkeerde maten besteld. Ze waten goed vereikbaar en heel Bereidwillig. Prettig afgehandeld.

5 dobbe

Zwolle 8032JV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire