Loop weer heerlijk op kussentjes nadat ik het echt tijd vond om m'n oude Spaanse sloffen van jullie erg te doen na ruim 2 jaar.

Goede service!!

Pakket stond als geleverd, maar niks ontvangen. Na contact met spaanse sloffen snel opgelost

Snelle levering en heel fijne sloffen

Precies zoals het onderwerp heet: super fijne sloffen en hele snelle levering. Zal hier zeker vaker bestellen.

Hele goed service toen ze te klein boeken. Aardig en veel keus!

Geheel volgens verwachting

Snel geleverd, maat past perfect dankzij de aanwijzingen op de website.

Super!!

Te kleine stoffen besteld. Al heel snel weer de juisten maat ontvangen!! Mooie sloffen, blijven mooi!!

Moooi

Maar had beter 2 maten groter kunnen nemen dan 1 maat groter dat ze zeggen. Voor de rest mooie sloffen

De enige met echte grote maten!

Ze hebben als enige echte Spaanse sloffen in maat 48. Veel sites zeggen wel tot die maat te gaan maar zijn altijd te klein. Ik ben namens mijn man heel blij!!

Snelle levering, op de fiets :-)

Snelle levering met de fietskoerier.

Ondanks maat groter nog te klein

Ondanks maat groter nog te klein Kunt beter 2 maten groter bestellen. Heb altijd maat 43 en bestel hier al jaren mijn Spaanse sloffen in maat 44. Zo ook deze keer maar kom er nauwelijks in. Ze zijn veel te klein.

prima,

Snelle en goede levering.

De echte Spaanse en snelle levering

Zie boven

Nadat de bestelling maar voor de helft geleverd was, heeft Spaansesloffen meteen gereageerd op mijn klacht en de zaak alsnog opgelost met de bezorgdienst. Prima sloffen en regenlaarzen.

Mooie sloffen, prima geleverd.

Aanrader!

geweldige warme sloffen

Besteld en razendsnel ontvangen fijn gevoel aan mijn voeten.

Via de mail advies gevraagd. De geadviseerde besteld enig heb nog nooit zulke heerlijke warme voeten gehad.

Snelle levering maat perfect.Ik heb maat 39 en ook die besteld.

Goede service en vriendelijk

Super goed geholpen!

Eerste keer hier besteld, echt geweldig, super snel in huis

Mooie Spaanse sloffen, snelle levering.

Fijne, warme sloffen

Snelle levering met de fietskoerier. Sloffen vallen klein uit, het is raadzaam om een maatje groter te kiezen.

Ben zeer tevreden

Duidelijke site .snelle service.dus tevreden

Snelle levering, mooie slofjes!

Zeer verwarmd voor de voeten.

Sloffen zoals aangegeven.besteling gedaan en snel geleverd, kon door de brievenbus. Mijn vrouw is er zeer tevreden ov de sloffen.

Snel, goed, perfect.

Snelle afhandeling, uiteraard een goed product de wollen spaanse sloffen, netjes en snel geleverd.

5 dobbe

Zwolle 8032JV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire