Voldoet aan de verwachting

Helemaal prima

Ik draag al jaren dit type sloffen, maar de kwaliteit wil nog wel eens verschillen. Deze voelen meteen goed. fijn ook die leren zool, dat blijft veel langer goed! Ik heb ze nog niet lang aangehad, maar de eerste indruk is prima!

Goed maar ging iets mis met de prijs op de website en de verpakking

Ik bestel de sokken zouden twee paar zijn maar ik kreeg er een paar Ik had voor achteraf betalen gekozen en had ook al de rekening in huis was even lastig maar ik heb contact met ze gehad en alles is daarna zeer goed geregeld niet geduld met het me uitgelegd want ik heb nog niet snapte dus supergoed uiteindelijk alleen vind ik het wel jammer dat het net niet helemaal goed op de website stond

Perfect zoals het hoort

Gegaan zoals je mag verwachten.

Bestellen en betalen ging makkelijk. Bezorging verliep prima en snel.

Prima sloffen

Snelle levering mooie warme sloffen

Alles klopt!!

Heel blij met alles. Geen gedoe, geen gezeur. Alles volgens afspraak.

De service was keurig

zie boven

Fijne sloffen goede prijs

Ik bestel alleen maar hier. Goede kwaliteit en snelle levering. Omdat ik nog kinderen heb moet ik jaarlijks nieuw. Maar mijn man heeft inmiddels al 3 jaar dezelfde sloffen.

top

lekkere sloffen

Snelle levering en goede kwaliteit

Ze leverde snel en goede kwaliteit opmerking van te voren dat je 1 of 2 maten groter moest bestellen, dank daar voor. Ik heb 1 maat groter besteld en ze zitten als gegoten.

Snelle levering.

Het pakket werd snel geleverd en de artikelen zien er goed uit.

Snelle levering, prima sloffen

De maat wordt terecht als ‘krap’ aangegeven. Een maat groter dan wat je normaal draagt is geen overbodige luxe. Verder prima product en gratis verzending. Top.

Tweede paar toch iets minder goed dan de eerste

Vorig jaar heb ik voor hier voor het eerst Spaanse sloffen met 100% wol besteld. Daarover was ik dik tevreden. Ze zijn warm, rekten niet te te veel uit en er zaten na verloop van tijd geen nare geurtjes in. Na een jaar waren ze wat versleten, dus afgelopen maand een nieuw paar besteld. Na een week dragen, zijn deze veel meer uitgerekt dan mijn vorige paar terwijl ik dezelfde maat heb besteld. Hierdoor lopen ze minder prettig en zijn ze minder warm dan mijn vorige paar.

Super sloffen, snelle levering.

Heerlijke kwaliteits sloffen tijdens het stil zitten tijdens het thuis werken.

Echt geweldig

De sloffen zijn geweldig de maat is goed en zeer geschikt voor kleine kinderen want ze blijven goed zitten in vergelijking met andere sloffen of slofsokken

snelle levering, goede kwlaiteit

Prima product

Viel toch groter uit dan verwacht

Er wordt geadviseerd een maat groter te bestellen omdat ze klein uitvallen . Ik heb normaal 38/39 dus dacht dan moet ik 39 hebben . Ik kan ze wel dan naar ze zitten redelijk ruim dus ik denk dat maat 38 beter zat. Verder heerlijke warme sloffen in hippe kleuren.

levering duurde wel erg lang...

...eer ze in mijn brievenbus bleken te liggen.

Prima geregeld

Snelle levering goede artikelen

Goede snelle klantenservice

Ik heb een paar Spaanse sloffen kado gedaan. Er was een probleem met de maat kennelijk de een iets kleiner. Contact met klantenservice verliep vlekkeloos meteen oplossing aangeboden! Dan voor jullie goede service! Ze zal blij zij met de nieuwe

Hele fijne slokken cadeau gegeven

Mijn partner is ontzettend bij met deze sloffen. 42 zat goed wat ook zijn maat is

Ruime keus. Zijn echt de Spaanse sloffen!!

Top pantoffels

Snelle levering en ze zitten heerlijk

5 dobbe

Zwolle 8032JV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire