Product zoals omschreven. Prijs kwaliteit is goed. Snel geleverd en product omschrijving duidelijk

Snelle levering en goede sloffen

Ben helemaal tevreden, doen wat ze beloven.

artikelen waren zoals gewenst

Hele goede sloffen, dus waar voor je geld

De site is goed overzichtelijk en kreeg ook nog een beetje i.v.m. de tweede aankoop.

Wederom zeer tevreden met de sloffen! Goede leren zolen, waardoor je niet door je hele huis stukjes van je kapotte zool tegen komt. En natuurlijk heerlijk warm én snelle levering!!

Niet tevreden

Maat totaal niet correct. Ik heb een groot maat te groot gekocht en nog in de pantoffel veel te klein. Ik krijg mijn voet er niet eens in. Retourneren op eigen kosten.

Leuke schoentjes

Leuke eerste schoentjes voor mn dochter. Ik heb er zelf vroeger ook op leren lopen, nu is zij aan de beurt. Voordeel van deze t.o.v. sokken met nopjes is dat ze deze schoentjes zelf niet uit krijgen :) Komt als brievenbuspakketje, bij vragen snelle service. Tevreden!

Goed en snel geregeld

Zie boven

Mooie sloffen

De sloffen zijn mooi, van suède met echte wol van binnen. Snelle levering.

Prima levering, slofjes vallen in de smaak.

Snelle levering en toen bleek dat van 1 paar sloffen de maat niet goed was, was het omruilen goed en snel geregeld.

Super prijs kwaliteit

Snelle bezorging en achteraf betalen.

Snelle levering en mooie sloffen

Snelle levering en producten voldoen volledig en meer aan de verwachtingen! Top geregeld allemaal

Teleurstellend

Precies 1 week na bestellen heb ik nog steeds niets ontvangen. Geen idee welk bedrijf de bezorging doet, maar naast een paar mailtjes over verzending is het daarna doodstil.

Supersnelle levering en fijne sloffen!

Wat wil je nog meer!

Pantoffels prima.

Heerlijke slofsokken, warm, comfortabel. Snelle levering zonder bezorgkosten. Hier bestel ik volgend jaar weer m'n nieuwe sloffen voor de koudere maanden.

Leuke site met verschillende artikelen

Veel variatie in artikelen en een snelle service

Goede service.

Mooie sloffen en van goede kwaliteit. True to. Color

Snel besteld, snel geleverd

Goed service, snelle levering en goed communicatie

Goede service na een foutje met de maat van een paar muiltjes ! Prima opgelost!

Vlotte levering

Veel keus,goede vlotte service. Mooie en fijne sloffen

heel goed

ik vond zoo leuk dat de bestelling met de fietskoerier kwam, toppie!!!!

uitstekende dienstverlening

Afhandeling van mijn bestelling verliep prima, verzending en ontvangst ook.

Mooie sloffen en snelle bezorging

Blij met de sloffen voor mijn kinderen. De bezorging was snel en het product top

5 dobbe

Zwolle 8032JV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire