Goed geen klachten

Blijven hopen TOP

Na paar maanden geleden te hebben aangegeven dat ik de paarse wilde inmiddels het bericht ontvangen dat deze er waren en binnen 24 uur had ik ze in mijn bezit

Goed en vlot

Prima site waar je goed kunt zoeken en kiezen. Plaatjes komen overeen met product. Goede kwaliteit en snelle levering! Aan te bevelen!

Zie onder

Met de spaanse sloffen is niets mis, overigens deze zijn voor mijn man en hij is 82 jaar jong en draagt ze al heel lang dus hij beoordeeld ze dan ook met...uitstekend ! Waar wij niet over te spreken zijn is jullie bezorgdienst..DHL zijn gewoon niet aan de deur geweest en sturen dan een e-mailtje met het bericht dat we binnen zoveel dagen het pakketje op een afhaaladres moeten ophalen anders sturen zij het terug naar de afzender! Belachelijk...en doe er a.u.b. wat aan ! MvrGr.

Lekker warm. En goede pasvorm.

nog NIKS ontvangen

Ik heb nog niks ontvangen ? levering moest al lang geleverd zijn . waar zijn ze ?

Goede communicatie, snelle levering.

Voor herhaling vatbaar, bedankt voor de perfecte service.

Prima levering

Mooi op tijd! Netjes verpakt

Uitstekende service

Ondanks de Covid pandemic and het gebrek aan een goede internationale post service, heb ik mijn spaanse sloffen keurig netjes thuis bezorgd gekregen, helemaal hier in Australië. :)

Snelle levering en hoge kwaliteit Leseren slippers. Deze slippers gaan erg lang mee

Ze zitten nog in de doos

Is een vaderdagcadeau. Score kan ik niet goed invullen.

Super geregeld

Gebeld met de winkel , vriendelijk en behulpzaam , het bestelde artikel al na 2 dagen in huis , gewoon top.

Gut und schnell

Ich bin sehr zufrieden.. schnelle Lieferung, Sendungsverfolgung und tolle Boots. Vielen Dank und gerne wieder!

Uitstekend. Snelle service.

Idem

Spaanse sloffen altijd top

Goed en snelle levering .

Snelle verzending .

De sloffen zijn mooi en waarschijnlijk heerlijk warm. Dat moet ik nog uitproberen in de winter. Maar ik heb er goed vertrouwen in !

helemaal toppie

zeer snelle levering

Snelle levering, maat van de slippers aan de kleine kant.

Elke keer weer een goede ervaring.

Nu al meerdere keren Spaanse sloffen besteld en elke keer weer tot volle tevredenheid.

Gekregen wat ik verwacht had.

Heel leuke spaanse sloffen, mooi leder en gevoerd met wol. Neem een maatje groter en ze zitten perfect. Leveringstijd naar België is zeker OK

matig

geen gratis retourservice

Snelle en vlotte bestelling

Vriendelijke besteller

Zeer snelle levering, goede service

Ik draag al jaren met plezier de Spaanse sloffen van Bernardino. Goede kwaliteit en goede pasvorm. Zeer snelle levering bij Spaansesloffen.nl. Proberen waard!

De levering was vlot en de mondkapjes waren precies zoals omschreven! Mijn hartelijke dank daarvoor.

5 dobbe

Zwolle 8032JV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire