Mooie, smalle slofjes voor mijn zoontje. 1 maat groter besteld zoals geadviseerd en zitten perfect!

Prima. Goede service. Prima op tijd

Na een eerste verkeerde zending (verkeerde maat), omissie perfect hersteld. Eerst via Bol.com, daarna rechtstreeks. Prima bevallen.

Heerlijke sloffen!!

Vorig paar zeker 2 jaar mee gedaan (misschien zelfs 3 jaar). Heerlijk warm en ze gaan niet ruiken.

Niks mis met de levering en de sloffen.

Alles prima lekker warm, misschien toch een maat groter moeten nemen, maar dat loopt wel uit. Ik baal alleen als een stekker dat een van de sloffen onder m'n bureaustoel terecht kwam na uittrekken. Die stoel heeft een verende zuil waar wat olie uitgelekt was, precies op een van de sloffen. En die vlek krijg ik er niet meer uit natuurlijk. Niks aan te doen, dus ik overweeg om nóg een paar te bestellen. (had wat dat betreft beter donkerblauw kunnen nemen, maar ik vind een lichte kleur mooier)

Absoluut geweldig

Niet alleen was de levering snel en het product geweldig dit is de enige website die leuke sloffen heeft in maat 47 ik was al 10 jaar op zoek voor deze site

Heerlijke sloffen snel geleverd

Ik heb heerlijke leren sloffen met wol gekocht, snel geleverd.

Supersnel warme voeten

Makkelijk een keuze gemaakt. Echte Spaanse sloffen van 100% leer en wol. Snel geleverd dus supersnel warme voeten. Voelde in het begin wat krap, maar na een paar uur prima pasvorm. Heb mijn adres gevonden als ik nieuwe nodig heb!

Sloffen waren te klein maar netjes afgehandeld

Levering prima, maar Blenzo sloffen bleken te klein. Achteraf stond een advies mbt de maat in de korte beschrijving, maar dat was heel onopvallend. Uiteindelijk moeten ruilen voor twee maten groter.

Heerlijke sloffen!

Fijne sloffen, prima levering binnen paar dagen. Weinig op aan te merken

Echte kwaliteit uit europa

Gemaakt in Europa dat spreekt mij enorm aan.

super

Snelle levering geweldig

Kwaliteit, snelheid en goede informatie

Snel geleverd, goede informatie over de maatvoering, prima kwaliteit. Lekkere warme voeten!

goede kwaliteit

makkelijk te bestellen , supersnel in huis en zeer goede kwaliteit

prima kwaliteit en netjes geleverd

Goede kwaliteit sloffen, blij dat de zending niet in zo'n enorme doos zat, maar in zo'n klein mogelijke verpakking, houd ik van!

Traag

Ik kan momenteel (06/01) alleen maar de snelheid van levering beoordelen, want bestelling van 30/12 nog niet geleverd. Volgens de trackinginfo zou dit wel vandaag nog gebeuren.

Fijne sloffen ! Leuk dat een fietskoerier ze kwam brengen. Heel goed !

100% hetgeen ik gevraagd had!

Mijn man wilde een hogere hak en het was direct hetgeen hij zocht.

alleen nog maar deze sloffen aan mijn voeten

Het was even zoeken welke sloffen het moeten zijn, voor mij de Bernardino en ik vind ze geweldig! En snel geleverd, zelfs vlak voor de kerst.

Prima sloffen

Goed!!

Zeer snelle en persoonlijke service. Zeer snelle verzending. Topper!

Direct respons per WA, heel persoonlijk, geweldig!

klopt allemaal

prima product goede prijs en kwaliteit balans en levering op tijd

In 1 keer goed.

Levering en kwaliteit zijn uitstekend.

Goed product, snel geleverd!

Ik heb gekregen wat ik heb besteld, sloffen zijn naar wens en ik had ze de volgende dag al in huis. Top!

Geweldige sloffen.

Wij hebben deze een paar weken terug gekocht ze zijn lekker warm en passen perfect en lopen heerlijk.

Correcte levering

Alles prima in orde.

5 dobbe

Zwolle 8032JV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire