Prima kwaliteit en service

De pantoffels voldoen aan mijn wensen.

Heerlijke warme en super zachte sloffen

Snelle verzending via brievenbus. Sloffen passen goed (ik heb schoenmaat 38-39 en heb maat 38 besteld).

Snelle levering en prachtige kwaliteit

Ben heel blij met de sloffen. Prachtige kwaliteit en snel geleverd.

Zeer slechte kwaliteit

Geen enkele ster waard!

Op tijd geleverd Viel beetje klein uit, dus ruil het nu om.

Heerlijk

Heerlijke sloffen, vallen wel erg groot. Mijn eigen maat besteld maar na 2 dagen dragen eigenlijk at te groot.

Mooie, stevig aanvoelende sloffen

Sloffen voor mijn man besteld. Hij heeft ze nog niet gedragen. Ze zien er stevig uit, met een betere zool dan de goedkope van bijvoorbeeld het Kruidvat.

Gewoon goed

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Voortvarend en netjes verliep het hele proces.

Besteld, snel betaald en daarna snel geleverd (binnen 24 uur.). We hadde3n al goede ervaringen met Spaanse Sloffen.

Goede kwaliteit, scherpe prijs en zeer snel geleverd.

Helemaal top!

Alles goed gegaan zoals het hoort.

Super snelle levering

Voldoet precies aan de verwachtingen

Fijne slof maar…

Fijne slof maar het advies om een maat groter te nemen ben ik het niet mee eens. Slof lubbert nu. En 1 van de 2 is al deels uitgescheurd. Dit zelf kunnen maken maar wel erg snel kapot.

Alles ging goed en snel.

Niets ging fout of traag, zoals al vele vele jaren zo, is mijn persoonlijke ervaring.

Prima sloffen

Het zijn lekkere warme sloffen, precies de goede maat. Vlot en snel geleverd!

prima communicatie!

Zeker voor een digibeet als ik die zelden iets op Internet bestelt, is het heel fijn om per stap op de hoogte te worden gehouden en te worden 'meegenomen' in het bestelproces.

Exact wat je verwacht

Goed product. Heerlijke sloffen. Snelle goede service/levering

Prima en snel

Ok

Simpel bestellen via de website en snel geleverd.

Heel comfortabele sloffen die binnen 4 dagen in de brievenbus lagen.

Deze sloffen draag ik al jaren. Nooit vochtige sokken, zoals ik wel had met goedkope sloffen met een kunststof voering. De maat méér neem ik niet, omdat ze toch vrij snel uitlopen.

Snelle levering, afspraken nagekomen.

De sloffen die ik besteld had werden snel geleverd, zoals afgesproken was. Dus perfect!

Slechte kwaliteit

Na een jaar alleen tijdens koude dagen gedragen. Voering versleten. Scheuren in het leer. Jammer want ze waren lekker warm

Goede en snelle service

Sloffen waren snel binnen, kwaliteit is goed maar beste is nog dat ik voor mijn man scoorde met zijn maat 49

Prima service!

Na per ongeluk de verkeerde maat sloffen besteld te hebben kreeg ik binnen 2 werkdagen al de juiste maat toegestuurd. Heel fijn!

Snel besteld en snel geleverd

dobbe 5

8032JV Zwolle

Over Spaansesloffen.nl

Spaansesloffen.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in authentieke Spaanse sloffen. Het assortiment omvat sloffen van hoogwaardige materialen zoals suede en wol, ontworpen voor optimaal comfort en warmte. Spaansesloffen.nl biedt sloffen in diverse maten en kleuren, met een focus op kwaliteit, snelle levering en klanttevredenheid, zodat iedereen kan genieten van heerlijk warme voeten.