Filter

Ik koop hier vaker, heerlijke sloffen

Ik koop hier altijd graag de 100% wol sloffen. Die zitten heel prettig en gaan ook niet stinken naar zweet. (Wat ik met die goedkope bij schoenenwinkels wel snel heb) Ze zitten in het begin een beetje strak, maar na een tijdje zitten ze perfect.

Vlotte levering en mooi product

Goede kwaliteit en mooie diepe kleur (roze sloffen)

Geweldige mooie sloffen

Geweldige mooie sloffen, materiaal en verzenden zijn top! Het is het zeker waard geen stinkende zweetvoeten meer

Heel fijn dat ik ze weer gevonden heb: de klompslofjes.

Ik ben blij met de slofjes, maar de bandjes zijn bij twee verschillende kinderen bijna te krap.

Perfect geregeld.

Bijzonder snelle en correcte levering. En.....ook de pantoffels voldoen volledig aan de verwachting.

Fijne webwinkel en snelle levering.

Fijne en snelle service.

Snelle service en goede mail wisseling omtrent de status van de bestelling

Aan de telefoon prima te woord gestaan en na bestelling de spullen op de afgesproken datum in huis!

Al meerdere malen top bediend!

Vlot, accuraat en goede kwaliteit.

Snelle levering.

Netjes en snel afgehandeld. Het product moet ik nog leren kennen maar ziet er goed uit.

Leuke sloffen

Bezorging duurde te lang.

Snel

Al enige tijd op zoek naar de bijna verdwenen Saraliënne slippers (DE slippers van de jaren 80/90) kwam ik bij Spaanse Sloffn terecht, die ze nog verkoopt. Besteld en een paar dagen later in huis! Voorlopig heb ik weer iets aan mijn oeten op de camping bij voorbeeld!

Snel en simpel

Overzichtelijke bestelwijze. Snelle levering. Prima traject informatie.

Niet tevreden

Tot op heden heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Snelle levering met de fietskoerier en de items waren netjes verpakt! Goede kwaliteit sloffen ook!

Service? Ja, het bestaat nog!

Op zoek naar slippers kwam ik de site van Spaansesloffen.nl tegen. Heel groot was mijn blijdschap toen ik zag dat Sarraizienne-slippers nog steeds te bestellen zijn! Wist eigenlijk niet eens dat ze zo genoemd werden. Slippers die ik al vanaf mijn jeugd droeg en waarvan ik zo baalde dat ze drie jaar geleden op het strand van Turkije gestolen waren. En ja, dan heb ik het echt over slippers van bijna 30 jaar oud! ONVERWOESTBAAR! Het paar wat ik binnen kreeg had een klein productiefoutje(luchtbel in de zool waardoor ik na 10 minuten dragen een `plop` onder de bal van mijn voet voelde en er een deuk ontstond. Domme pech! Eén mail naar de klantenservice was voldoende om een nieuw exemplaar in de brievenbus te krijgen! Super! En kreeg zelfs s avond nog even een mail met de vraag of ik ze ontvangen had! Service? Ja, het bestaat nog! Hoop dat dit bedrijf nog een poos bestaat...kan ik over 30 jaar nieuwe bestellen ;)

Iets besteld maar verkeerde toegezonden gekregen. Direct opgelost, zeer snelle reactie en gelijk probleem opgelost Zeer nette afhandeling, goede service !

snel geleverd

Asadi slippers snel geleverd voor een nette prijs.

Goede slippers supersnelle levering

Erg blij met de stevige slippers!

Artikel keurig verpakt en volgende dag in huis

Ik schiet weer uit mijn slof!

De levering van mijn nieuwe Spaanse sloffen verliep vlot en vlekkeloos; of ze ook weer een tijdje meegaan, moet de tijd leren. Gezien mijn vorige bij Spaanse Sloffen bestelde exemplaren kan ik wel weer een paar jaar vooruit!

Helemaal tevreden.

Snel geleverd, goede kwaliteit. Echte wol en suède, dus geen synthetisch materiaal. Eigen schoenmaat besteld en passen goed

Fijne webwinkel

Goede produkten, en snelle levering.

zeer tevreden

Dé originele Spaanse sloffen. Heerlijk !

Prima, lage verzendkosten.

Alleen één opmerking: ik had een Stoppy besteld, deze had gewoon als briefpost verstuurd kunnen worden, ipv in een schoenendoos.

5 dobbe

Zwolle 8032JV