Oké,

Prima webshop snelle bezorging lekkere koffie

Koffie besteld en geleverd

Koffie bestellen ging eenvoudig, werd ook geleverd. Daarmee was niets mis. Echter er was iets niet helemaal goed gegaan. In het telefonische contact liet men mij niet uitpraten waardoor er aannames aan de kant van Koffie Piraat ontstonden. Is niet fijn. Had niet het gevoel dat de medewerker snapte wat ik zei. Verder alles prima.

Altijd snelle service

Perfecte levering

De gehele bestelprocedure verliep volgens plan. TOP!

Goed ook het antwoordt die wij kregen was fijn

Super snel geleverd. Mooie prijs !

Super tevreden

Top ben tevreden snell levering

De chai latte die ik besteld heb is heerlijk en betaalbaar. Gek genoeg was mijn thee ook de volgende dag bezorgd. Helemaal tevreden!

Makkelijk besteld en de koffie is goed Ik haalde hem altijd bij de Esso maar die hebben ze niet meer.. Mooie prijs voor echt goede koffie. Zeker het proberen waard

Kwaliteitskoffie tegen goede prijs

Nergens zo makkelijk betaalbare koffie te bestellen.

Waar anderen faalden.....

had Koffie Piraat nog Jura filters voor onze koffiemachine. Heel fijn!

Op de kwaliteit van de koffie kom ik nog terug, maar de levering van de artikelen was supersnel.

Snelle bezorging en heerlijke koffie.

Niks op aan te merken, echt snel en precies zoals verwacht

Groot assortiment en snel geleverd

Volgende dag al in huis!

Zeer goed.

Prima adres voor goede kwaliteit koffie. Alleen de leverancier bakt er niets van. Ik zal DPD ook niet meer gebruiken als bezorger.

SUPER !

Echt snel , verantwoordelijk ingepakt in gebruikt dos , makkelijk voor facturatie voor bedrijven. Ben klant voor leven

Goede keuze

Uitgebreide keuze. Snelle levering.

Weer een snelle levering van uitstekende koffie.

Nu pas voor de tweede keer mijn favoriete koffie bonen bij Koffie Piraat besteld. Weer net zo'n snelle levering als de eerste keer. Volgende keer weer!

goed geregeld

tevreden

Goeie prijs, snel geleverd

Lekker koffie aan democratische prijzen

Uitstekend.

Ik vond eindelijk mijn merk chat latte, meteen besteld en heel snel keurig verpakt in huis!

Fijne ervaring met een bestelling van Chai Latte's. Erg lekker! Zou hier zeker nog een keer bestellen.

Goed product

Snelle levering, Prius is goes

Nijverheidslaan 16

1382LH Weesp

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar dappere bemanning de wereld afspeurt op zoek naar de schatten van de koffiewereld! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat je elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. * Aan dek vind je een rijk assortiment aan: * Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smakelijke plunderbui! * (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke kapitein met een koffiemachine. * Koffiebonen & gemalen koffie – voor wie écht van vers houdt. * Thee – voor de bemanning die het soms wat rustiger aan doet. * Warme chocolademelk – voor koude nachten op zee. * Koekjes, chocola & snoep – voor zoete piratenhapjes! * Professionele reiniging & onderhoudsmiddelen – houd je koffieapparaat in topvorm! Onze schatkamers worden regelmatig aangevuld met nieuwe lekkernijen en ontdekkingen. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, smakelijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter: @koffiepiraat! Zet koers naar smaak en ontdek jouw volgende favoriet! Met koffiegroeten, De bemanning van Koffiepiraat.NL