Ik baal ontzettend en zal nooit meer bij Koffie Piraat B.V. bestellen.

Doos van 100 ese pods besteld. Goed ontvangen, maar de smaak vond ik gewoon niet lekker. (Caffe Borbone Oro) Kosten gemaakt om het te retourneren (7,50) en een briefje erbij gedaan welk ander merk ik wil (Kimbo armonia) en eventuele extra kosten voor mijn rekening. Doos was zorgvuldig geopend, met maar 1 pod eruit en dus 99 ongeopende pods over; volumedoos keurig in tact dus. De dag erna wordt de nieuwe bestelling niet geleverd wegens een foutief overgenomen huisnummer (120 i.p.v. 102); een dag later wel. Tot mijn verbazing krijg ik opnieuw de pods die ik teruggestuurd heb?! Ik word dus gedwongen om nog 99 kopjes vieze koffie (koffie die ik niet lekker vind) te drinken. Ik baal ontzettend en zal nooit meer bij Koffie Piraat B.V. bestellen.

Heel tevreden

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

top Qualität und superschnelle Lieferung

Ich habe schon zweimal bestellt. Super Qualität des Kaffees und schnelle Lieferung. Gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima pakket, zonder onnodig lucht.

Makkelijk te bestellen en vlot geleverd, prima kwaliteit

Ongecompliceerd en snelle levering.

Volgens verwachting, top. Tweede bestelling en prima.

Snel en prijsbewust

Hun prijzen zijn met recht van de piraten

Prima altijd keurig geleverd

Zeer tevreden met snelle levering en product

Makkelijke website, goede producten voor een goede prijs. Snelle levering. Alles goed.

Veel keuze en supersnel geleverd

een geweldige ervaring

deze zaak staat voor de klanten met een goede service en klant- vriendelijk en succes en ga zo door

goede kwaliteit

Goede producten en perfecte levering volgens afspraak.

Alles ging makkelijk en snel

Veel keuze en voor een goede prijs. En ook een snelle levering. Wij zijn tevreden!

prima en snelle service

Goede koffie voor een redelijke prijs.

Prima service alleen de verzendkosten vind ik hoog.

Prima product, heel snel geleverd voor goede prijs

Ik had melkschuimreiniger nodig. Koffiepiraat leverde wat ik zocht, de volgende dag, en voor een betere prijs dan ik elders kon vinden. Het zat nog alleen in karton verpakt voor verzending ook! Goed gedaan!

Zeer snelle levering

Schoonmaaktabletten besteld en de volgende dag al in huis! Top.

Snel geleverd voor een goede prijs

De bestelling werd snel, de volgende dag, en goed geleverd. Prijs was ook prima! Enige bemerking was dat ik geen verzendbevestiging met track and trace nummer ontvangen heb.

Makkelijk besteld snel geleverd

Deze koffiesoorten zijn helaas niet in de winkel te krijgen. Dus bestel ze graag hier. De levering was bijzonder snel deze keer

eenvoudig en soepel

Het was eenvoudig om uit het ruime assortiment een keuze te maken, En de bemanning zorgt voor een soepele afhandeling en wil ook iets extra doen.

Simple and fast!

Overall very happy and will order again! Ordering online was easy and the package arrived in a great condition. Also communication with the team was very fast, friendly and helpful.

Ik ben zeer tevreden over de service van de Koffie Piraat.

professional, vriendelijk en klantgericht ! Ik ben echt heel tevreden een dikke tien.

Excellent service and price

Delivery was super fast and coffee so fresh the bean bag was still in vacuum.

Volgende dag al de koffie in huis! Echt snelle service!

Gewoon de lekkerste koffie

Bestelling gedaan van 2 pakken koffie netjes geleverd en als extra ( vanwege …..) een pak stroopwafels

Nijverheidslaan 16

1382LH Weesp

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar dappere bemanning de wereld afspeurt op zoek naar de schatten van de koffiewereld! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat je elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. * Aan dek vind je een rijk assortiment aan: * Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smakelijke plunderbui! * (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke kapitein met een koffiemachine. * Koffiebonen & gemalen koffie – voor wie écht van vers houdt. * Thee – voor de bemanning die het soms wat rustiger aan doet. * Warme chocolademelk – voor koude nachten op zee. * Koekjes, chocola & snoep – voor zoete piratenhapjes! * Professionele reiniging & onderhoudsmiddelen – houd je koffieapparaat in topvorm! Onze schatkamers worden regelmatig aangevuld met nieuwe lekkernijen en ontdekkingen. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, smakelijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter: @koffiepiraat! Zet koers naar smaak en ontdek jouw volgende favoriet! Met koffiegroeten, De bemanning van Koffiepiraat.NL