Fijn bedrijf met goede communicatie en fijne afspraken.

Ik heb mijn laser daar gekocht en laat h3m daar ook keuren. Ze hanteren goede prijzen en communiceren perfect. Ik hstuur hem altijd op en krijg hem goed in gepakt weer terug. Super service..

Beroert

Na netjes met mijn lazer om gegaan te zijn en slechts 10 a 15 keer gebruikt te hebben werd er net gedaan als of ik hem onder een schotel had gelegt en er 2 keer over heen gereden was Ik zou daar graag met iemand in alle rust over willen praten

Top, goed geholpen door klantenservice

Uitstekende service!!!

Netjes geholpen. Denkt mee geeft advies.

Erg goed verpakt en snel geleverd. En dat voor een top prijs!

Goede service!!!

Ze zijn zeer behulpzaam en denken met je mee.

Supersnel en correct

Vandaag besteld en morgen geleverd top en een goed product.

Topklasse lasers en deskundigheid

Als niet proffessional, Bijzonder plezierig geholpen, zeer deskundig en goed advies. Met een big smile weer naar huis met een topklasse laser. Kortom alles krijgt van mij een uitstekende beoordeling.

Goed beschreven wat je krijgt

Duidelijke omschrijving en foto’s

Gewoon goed

Op tijd. En geen troep. Netjes verpakt. En een leuk presentje.

Prima afgehandelde bestelling. Netjes geleverd.

Besteld en geleverd netjes met overleg wanneer zoals bestelt.

gewoon goed

gewoon goed

Hartelijk ontvangst bij bezoek van de showroom. Bij reparatie, goede uitleg over de werkwijze. Na reparatie, laser weer netjes thuis bezorgd. Kortom, goede service.

Täyden kympin palvelua!!!

Nopea vastaus tuli kysymyksiini. Tilasin quanten putkilaseriin kaukosäätimen ja triaxin putkilaseriin laturin. Lähetys tuli nopeasti Suomeen ja kun testasin kaukosäädintä, niin se toimi. Hieno juttu, olen erittäin tyytyväinen asiantuntevaan palveluun. Kiitos!!!!!! - Henrik Nurmi

• Suosittelisitko yritystämme muille? Yes

Snel en duidelijk.

Goede ervaringen met dit bedrijf. Snelle reactie. Duidelijke uitleg super.

Laser netjes geleverd , goed geijkt en daardoor gelijk te gebruiken

Goede prijs en snel geleverd

Alles naar wens en naar tevredenheid. Duidelijke site en nette prijzen

goede service

3e laser bij Bouwlaseronline gekocht. Dit bedrijf komt zijn afspraken na, denkt mee en levert de beloofde kwaliteit. daarnaast is dit bedrijf telefonisch goed bereikbaar en krijg je direct een professional aan de telefoon die met je mee denkt.

Prima vlugge service !

Prima ervaring en mooi materiaal vlug geleverd !

Fantastische service

Was heel blij met Bouwlaseronline. Snelle en keurige service en goede communicatie!

prima product, prima prijs

bestelde artikel goedkoper dan bij anderen en geloof me ik heb dit vergeleken. verzendkosten waren iets duurder, maar inclusief dit toch goedkoper uit.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

De Liesbosch 42

3439 LC Nieuwegein

Over Bouwlasersonline.nl

Onze producten en accessoires inspireren al jarenlang professionals. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het vak, waardoor wij innovatieve producten leveren waar klanten echt om vragen. Wij bieden oplossingen van hoge kwaliteit waar professionals van op aan kunnen.