Wat een behulpzame deskundige mensen! Ik ben bekend met een roterende laser, en kreeg toch allerlei tips die nieuw voor me zijn. Goed product, redelijke prijzen. Eerlijk gezegd wel een beetje vergist in de incl/excl BTW. Het was toch een serieuze totaalprijs. Na enkele dagen gebruik id het een prima laser!
Beste Fred, Wat vervelend dat het niet duidelijk was over de incl/excl BTW prijzen. Wel fijn dat mijn collega zo goed geholpen heeft. Hopelijk heb je nog lang plezier van de Topcon, je hebt wel een mooie set zo. Mochten er vragen/problemen zijn, dan kun je altijd langskomen. mvg. Bouwlasersonline
Zeer snelle reactie op vragen. Komt afspraken zeer goed na.
Beste Jos, Hartelijk dank voor de beoordeling! We blijven ons best doen. Veel succes met de CR700, mochten er nog vragen zijn of service voor de laser, dan weet je ons te vinden. mvg Bouwlasersonline
Heb een laser besteld, wou er graag een statief bij maar hun keuze is groot. Ze hebben netjes advies gegeven. En binnen een dag had ik het al op de mat liggen. Fijne zaak.
Beste Ronny, Fijn om te horen dat mijn collega's je goed hebben geholpen. Veel plezier van de ADA. mvg. Bouwlasersonline
top
Beste Kathleen, Super dat alles goed is gegaan, succes met de meetstickers. De Sokkia meetstickers op vel zijn niet meer te bestellen, het aantal vellen dat wij nog op voorraad hebben zijn de laatste uit de voorraad bij Topcon/Sokkia. mvg. Bouwlasersonline
Snel geholpen
Beste Karel, Altijd fijn om te horen als het goed verloopt. mvg. Bouwlasersonline
Snel en het juiste bezorgd. Wel hoge verzend kosten terwijl het niets weegt.
Beste E. Van Egmond, Verzendkosten zijn wellicht wat hoger, maar dat is te verklaren. Wij hebben na een aantal problemen besloten alles aangetekend met waarde te versturen. En niks meer per brievenbus post of brievenbus pakket. En iemand die pakketten inpakt is tegenwoordig ook niet meer gratis. Dus vandaag hanteren wij bij bestellingen onder de € 50,- excl. BTW binnen NL en BE € 10,- verzendkosten. Uiteraard mag u het ook komen ophalen, dan betaald u geen verzendkosten en krijgt u ook nog een bak verse koffie of thee. mvg. Bouwlasersonline
Na een probleem met een ontvanger, is er snel voor een oplossing gezorgd.
Beste Roel, Graag gedaan, mochten er toch nog vragen of problemen zijn, dan weet je ons te vinden. mvg. Bouwlasersonline
Ze melden netjes dat er een keuring aankomt. Communiceren erg vriendelijk.. En leveren goede service voor een goede prijs. Volgende keer gaat mijn laser weer daar heen.
Beste Ronny, Was weer een waar genoegen! mvg Bouwlasersonline
super snelle levering en product voldeed aan verwachtingen voor 15:00 besteld is volgende dag ook echt in huis
Beste Stephan, We blijven onze best doen, fijn om te horen dat alles zo vlot is gegaan. Groeten Team Bouwlasersonline
correcte, snelle en verzorgde levering.
Beste Sofie, Graag gedaan, wellicht kunnen wij nog iets betekenen voor jullie, bijv. keuringen van instrumenten. Dan weet je ons te vinden. Groeten Team Bouwlasersonline
Geleverd wat besteld en keurig op tijd geleverd. Bedankt
Beste Johan, Veel succes met de LR60W, mochten wij nog iets kunnen betekenen voor jullie, bijv. keuringen van instrumenten. Dan weet je ons te vinden. Groeten Team Bouwlasersonline
Ondanks dat post.nl niet alles correct doet, tevreden van het product en directe opvolging!
Beste Maxime, Wij doen ons uiterste best om alles in goede banen te leiden, maar niet werken alle partijen altijd evengoed mee. Dit voorval hebben wij bij het intern overleg meegenomen, voor nu kunnen wij kiezen voor verzending met DHL of PostNL. Maar het is erg afhankelijk van degene die het pakket in zijn bus heeft hoe en wanneer iets aankomt. De ene keer is DHL beter en de andere keer PostNL. Hopelijk zijn volgende leveringen wel naar wens. Groeten Team Bouwlasersonline
Originele beoordeling
Nog altijd niets ontvangen
Bij bouwlaseronline heb ik een gerefurbished sokkia laser besteld die er uit zou zien als licht gebruikt en precies dat is ook geleverd.
Beste Simon, Fijn om te horen. Hopelijk blijft de laser het nog lange tijd bij je doen. En je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor de keuring. Groeten Team Bouwlasersonline
Goed geholpen met passende oplossing. Fijne service
Dank je wel voor de feedback, mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij het graag. Groeten Team Bouwlasersonline
Snel afhandeling
Karel, Dank je wel voor je positieve reactie. Hopelijk tot de volgende keer, mocht er nog iets zijn, dan kun je ons altijd bereiken Groeten Team Bouwlasersonline
Vincent en Rob geven heel goed advies en staan echt voor je klaar.
Beste Sandra, Was ons een genoegen om jullie alles uit te leggen. Hopelijk tot de volgende keer, mochten er nog vragen zijn, dan weet je ons te vinden. Groeten Team Bouwlasersonline
Fijne service. Een onderdeel ontbrak, zinder problemen werd het nagestuurd. Bleek zoek geraakt bij post NL. Vriendelijk geholpen door de klantenservice.
Beste Dirk-Jan, Dank je wel voor de mooie feedback, veel succes met de X4. Mocht je nog vragen hebben, dan weet je ons te vinden. Groeten Team Bouwlasersonline
Dank weer voor de tijd die jullie nemen. De uitleg was subliem, uiteindelijk voor een levelfix 860HVS gekozen ipv de nedo primus2 hva waar ik eigenlijk voor kwam. De verschillen zijn goed uitgelegd. Ga zo door!!!
Beste Valentijn, Was weer een waargenoegen, hopelijk hebben wij al je vragen kunnen beantwoorden. Mocht er toch nog wat zijn, je weet ons te vinden. mvg Bouwlasersonline
De volgende dag geleverd.
Barco, Dank je wel voor de feedback, we blijven ons best doen. mvg Bouwlasersonline
Correct en stipt bedrijf niks op aan te merken. Doe zo verder!
Beste Stefaan, Hartelijk dank voor de feedback, wij blijven ons best doen. Mocht u nog iets voor reparatie hebben, dan helpen wij u graag. Zijn er toch nog vragen, dan kun je ons altijd bellen. Het team van Bouwlasersonline
Super service, snelle levering en goed ingepakt voor verzending.. “Top Lasers” mocht jij nou opzoek zijn naar een laser, zoek dan niet verder maar bestel hem bij bouwlasersonline.nl
Beste Arjen, Top om te horen, dank je wel voor het mooie reactie! Veel succes met de spectra set, mocht er iets zijn dan kun je ons altijd bellen. Het team van Bouwlasersonline
Fijne dienstverlening, komen hun afspraken na.
Beste Martijn, Dank je wel, dat is wederzijds. Tot de volgende keer, mocht er iets zijn dan kun je ons altijd bellen. Het team van Bouwlasersonline
Niks op aan te merken
Beste Jeroen, Hopelijk werkt alles naar wens, mocht er nog iets zijn waarbij wij je kunnen helpen, dan kun je ons altijd bellen. Het team van Bouwlasersonline
Ben in de showroom geweest en werd goed geholpen door Vincent. Hij nam de tijd en hebben 5 lasers vergeleken . Uiteindelijk een Leica laser gekocht en ben er zeer tevreden mee.
Beste Jos, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij proberen altijd tijd vrij te maken als er iemand komt om hen zo goed mogelijk te informeren. Veel plezier met de Lino, mocht je er nog vragen over hebben dan kun je ons altijd bellen. Het team van Bouwlasersonline
Altijd goed advies, service , en deskundigheid
Dank je wel Ben, Tot de volgende keer Het team van Bouwlasersonline
De Liesbosch 42
3439 LC Nieuwegein
Onze producten en accessoires inspireren al jarenlang professionals. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het vak, waardoor wij innovatieve producten leveren waar klanten echt om vragen. Wij bieden oplossingen van hoge kwaliteit waar professionals van op aan kunnen.