Perfect!

Wij bij Aquaclaro ervaren Riké als perfecte partner voor het bedrukken van onze gepersonaliseerde flessen voor al onze klanten!

goeie en snelle service

Bestelling was heel snel op kantoor geleverd ;-)

Goede service en denken met je mee

Bedankt Hanno voor het meedenken nadat bleek dat onze standaard glazen niet meer leverbaar zijn!

Unkomplizierte Kommunikation, Ausführung zu Druckmuster abweichend

Kommunikation nur über Mail. Per Telefon kritisch. Qualität des Druckes gut. Allerdings Druckmuster und Realität sind weit auseinander. Unser Druck ist soweit oben auf dem Glas, dass man es beim Trinken berührt. Auf Kritik wird nicht eingegangen. Hat ja nur 1.800€ gekostet. :-(

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goede service, zoals altijd

Ik heb bij Rike voor de 3e keer mokken met eigen logo besteld. Service is prima, zoals altijd. Levertijd is goed.

Top levering

Zeer snel en prima kwaliteit!

Precies zoals gepland

Alles ziet er netjes uit.

Prachtig gedaan.

Het was een kado en de blijheid straalde eraf. Dank.

Bestelling verliep redelijk soepel en ook een foutje werd goed opgelost

goede communicatie , ook als er een vraag of klein probleempje is. Allemaal netjes opgelost en allemaal binnen de afgesproken tijd geleverd.

Super Qualität

Super Qualität

toller Kundenkontakt

Schnelle und qualitativ hochwertige Ausführung Bei Fragen immer sofort erreichbar sehr positive Erfahrung :-)

Trappist Glas 25 cl. met logo (goudkleurig) ziet er mooi uit.

Uiteraard ben ik altijd kritisch, het kan altijd beter. De productietijd duurt lang, te lang in mijn ogen. Je moet geen haast hebben. Duurt langer dan een maand. De eerste keer heb gekozen voor 2 kleuren, witte achtergrond met een zwarte opdruk van het logo. Duidelijk zichtbaar voor de gebruiker. De tweede keer heb gekozen voor 1 kleur, een goudkleurige opdruk van het logo. Mooi, zeker. Heeft een iets chiquer uitstraling, maar minder goed zichtbaar voor de gebruiker.

topservice topproducten

zelden bij onlinebestelling zo een goede opvolging en vriendelijkheid ervaren... zeer tevreden van producten, levertijd, opvolging,... van alles dus

Alleen de theemokken zijn binnen en de rest niet. Kan dit aub gecheckt worden? Hoor het graag.

uitstekend

snel korten lijnen alles duidelijk

Zeer goede communicatie, denken mee, goede kwaliteit.

Net ander product geleverd dan besteld, maar goed opgelost

Wat even jammer, maar super opgelost!

Betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam

Prima bedrijf om mee samen te werken. Behulpzaam en vriendelijk. Denken mee om tot het beste resultaat te komen. Uiteindelijk een mooie bestelling geplaatst! Nogmaals dank!!!

Hele positieve ervaring en zeer hulpvaardig

Vragen van onze kant werden snel beantwoord en de aanmerkingen op de drukproef zijn heel netjes verwerkt

Niet algemeen tevreden.

Dat er heel wat glazen stuk gegaan zijn tijdens het transport kunnen jullie niet echt verhelpen. Bedankt voor de snelle en eerlijke oplossing om deze niet te factureren. Spijtig dat er wel een paar opdrukken niet helemaal recht oo het glas staan.

Alles sehr gut gelaufen, mit anfänglichen schwierigen.

Alles in allem war alles zu meiner Zufriedenheit.

Zügig, zuverlässig, zuvorkommend

Die Anfrage wurde schnell bearbeitet, der Kontakt war freundlich, etwaige Fragen wurden schnell beantwortet, die Lieferzeit war überschaubar und wurde eingehalten und das Produkt sieht gut aus.

Niks mis mee

Niks mis mee

Kwaliteit voor een mooie prijs, vlot geleverd!

Na een teleurstellende zoektocht in de relatiegeschenken sector, vonden wij bij Riké de bereidheid om van 2 glazen een mooi relatiegeschenk te maken. Inclusief gravure en verpakking. Een prachtig eindresultaat, ruim binnen de afgesproken termijn geleverd.

Zonneoordlaan 17

6718 TK Ede

382022670

Over Rikegroup.com

Rike is een groothandel op het gebied van bedrukt serviesgoed en glaswerk. Bekende producten van ons zijn bierglazen, wijnglazen, mokken en waterflessen. Onze afnemers bestaan uit grootwinkelbedrijven, retailers, horecaondernemingen, overheden, reclamebureaus, marketingcommunicatiebureaus en (studenten)verenigingen.