Geweldige service en prachtig drukwerk

Heel goede ondersteuning, opsturen van een staal om tot een oplossing te komen geen enkel probleem. Prachtig afgewerkt drukwerk.

proffesioneel

zie hierboven

Prima werk geleverd!

Overzichtelijke site. Vriendelijk aan de tel. Alles wordt mooi en stevig verpakt en afgehandeld tijdens de levering. Heb de Rikegroup al aan andere verenigingen aanbevolen.

Makkelijk en Goede kwaliteit

Het online bestellen van de glazen is makkelijk en snel. De klantenservice is netjes en duidelijk. De kwaliteit van het drukwerk op de glazen is zeer goed.

Top kwaliteit, klantvriendelijk en snelle service

Ik bestel de glazen nu al een aantal jaar en ze worden intensief gebruikt. De glazen met opdruk blijven goed in de vaatwasser. Kwalitatief erg goed en ze zien er prachtig uit. Kortom goed product.

Zeer klantgerichte, correcte service

Bij het transport braken drie glazen. Riké stuurde mij er prompt gratis zes na.

Hat alles sehr gut geklappt. Danke

Gute Ware schnelle Fertigung und Lieferung.

Perfect.

Goede service, bertrouwbaar, snelle respons en kwaliteits producten.

Top Service trotz einiger Schwierigkeiten

Ich bin absolut zufrieden und würde wieder kaufen. Der Service war absolut perfekt und auf Emils wurde spätestens nach 2 Stunden geantwortet. Auch als meine Bestellung bei der Lieferung verschwunden war, wurde auch super drum gekümmert. Vielen Dank nochmal.

Zeer vlotte communicatie en opvolging

Zeer vlotte communicatie en opvolging

Deze keer minder

Ondanks afspraak voor het leveren is er te vroeg geleverd en op ander adres

Persoonlijke hulp en afgeleverd wat is afgesproken

Ontzettend goed geholpen bij het ontwerp. Zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat en bezorgd conform geschepte verwachtingen en tijdspad. Perfect!

Prima contact en service. Een mooi resultaat!

Op vrij korte termijn waren we op zoek naar 300 bedrukte champagneglazen. Dit was geen probleem. Medewerker reageerde vrijwel meteen op mailtjes en ook telefonisch prima contact. Een erg mooi resultaat en een mooie herinnering voor onze leerlingen. Bedankt!

Vlot gekozen, snel geleverd!

Heel strakke, overzichtelijke website waar het eenvoudig kiezen is. Goede, correcte prijzen en snelle levering van mooi afgewerkte producten. Top!

Goed geregeld en snelle service

Prima product en ook goede klanten service

Niet erg proactief

Tot drie maal toe ging er iets mis met mijn bestelling en steeds werd er pas gehandeld wanneer ik er naar vroeg. 1. Drukproef kwam laat en belandde in de spam (vanuit het rikke groep mailadres belanden ze automatisch in de spam, vanuit het directe mailadres van Adriaan niet. 2. Levering duurde langer dan de geschatte 10 dagen en was incompleet, stond op de pakbon maar dit hadden jullie niet gezien. 3. Creditering ging ook niet meteen goed. Een fout is menselijk maar drie in een bestelling is slordigheid.

wat een top service!

Super persoonlijke en snelle opvolging van het ontwerp. Het resultaat mag er zijn!

Super Ablauf.

Nette Beratung, wenn auch nur in Englisch:)

Super tevreden!

Fijne communicatie en snelle service!

Goede kwaliteit

Goede ervaring . Eerste bestelling zal zeker niet de laatste zijn.

Goede kwaliteit

Mooi service en goede kwaliteit.

Goede surves en producten

Ik heb mooie producten gekregen ...En ze hebben me keurig geholpen.

Fijn contact en goede leveringen/service

Het contact met Rike group is goed en snel. Offertes worden snel gemaakt en worden ook snel opgevolgd. Het is geen probleem om tot een gewenst product te komen. Levering is goed en als er onverhoopt een glas kapot gaat tijdens de levering wordt dat netjes afgehandeld.

Mooi eindresultaat

Mooie bierglazen, mooie bedrukking en redelijke snelle levering

Uitstekende service

Bijzonder tevreden over de hulp met de aan te leveren documenten. Perfect geraliseerd

38 Industrieweg

Hasselt 8061 RB