Snelle communicatie en service

Aanvraag en aanpassingen aan offerte snel ontvangen. Bij levering miste wij een aantal artikelen. Dit werd wederom snel nagezonden. Blij met het nieuwe servies.

Top kwaliteit.

Goede communicatie!!

Bestelling en levering vlot verlopen.

Niks op aan te merken. Alles heel vlot verlopen.

Vlotte communicatie en snel

Lastminute een dringende bestelling geplaatst - meteen antwoord op mijn vragen en snelle verwerking van de bestelling

Goede producten en snelle afhandelingen.

Voor onze verschillende firma's had ik waterflessen laten bedrukken. De voorbereidingen waren snel klaar voor goedkeuring. De aanpassingen die ik gevraagd had al even snel. Op afgesproken tijd werden onze bedrukte flessen geleverd. Top!

Mooi glazen en bedrukkng.

Prima ervaring.

Er wordt de tijd genomen om mee te kijken met het logo ontwerp. De glazen zijn vervolgens allen heel aangekomen. Netjes verzorgd. Top

Goede kwaliteit en super service

Onze last minute bestelling is helemaal goed gegaan. Onze vragen werden snel beantwoord en na het nog aanpassen van het ontwerp was het helder wat de uiterste datum/ tijd was om dat nog te doen. De gegraveerde glazen werden precies op de afgesproken dag geleverd. Onze dank!

goede service

het contact verliep vlot via de website of via mail. De geleverde glazen flessen zijn exact zoals de digitale drukproef en alles werd netjes geleverd.

alles conform afspraak

na een snelle reactie via de mail, de offerte binnengekregen, en besteld. Vlekkeloos.

Gewoon prima

Bestelling en levering probleemloos, kwaliteit is top

goed en komen afspraken na

goed telefonisch contact denken mee in tijd en prijs

Snelle reactie en goede tips

Prima borden, alleen het woord wat wij op ons bord hadden laten drukken staat niet precies in het midden. Verder wel heel mooi bedrukt! Mooie kleur en ziet er zeer strak uit!

Goede service en product

Tevreden over de geleverde producten

Goede communicatie en snelle orderafhandeling.

Perfect!

Een overzichtelijke site. En zeker niet te vergeten, zeer behulpzaam aan de telefoon. Prima afgewerkt en tijdig geleverd. Ik heb er nu 2x besteld en zal zeker niet de laatste zijn. Een vriendelijke groet.

Prettig contact via de mail en goed en vakkundig geïnformeerd

Netter und schneller Kontakt

Netter und schneller Kontakt

Super kwaliteit & snel geleverd!

Super kwaliteit & snel geleverd!

Goede kwaliteit

Mokken laten graveren, ik twijfelde eerst of het ontwerp goed was daarbij prima ondersteuning gehad. Mokken werd binnen 10 dagen geleverd, precies zoals ik voor ogen had, kwaliteit is ook top

super goed

Kwalitatief goed en fijn te communiceren met Rikegroup

Top !!!

Toppie !!!

professionele inzet

"Het Wethuys Watou"bierglas werd dicht bij klant begeleid van de bestellingsaanvraag tot de realisatie met optimaal mailverkeer tussen vraag en antwoord wij zijn heel tevreden van de kwalitatieve realisatie van ons huisbierglas.

38 Industrieweg

Hasselt 8061 RB