bedrukte waterfles met logo werd correct uitgevoerd en geleverd
Beste Pascale, Bedankt voor deze mooie review! Heel veel plezier met de flessen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Riké Group
Fijn geholpen door medewerker van Rike
Beste Lincy, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met de champagneglazen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Riké Group
Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Adrian. Er was een vlotte communicatie, ageerde snel op vragen of wijzigingen. De leveringsdatum was zoals afgesproken. We houden hier een zeer goed gevoel aan over. Nogmaals, oprechte dank.
Beste Gert, Bedankt voor deze mooie review en feedback, heel fijn om te horen! Veel plezier met de bierglazen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Riké Group
Fijn en vriendelijk geholpen en de koffiekopjes met logo die we hebben besteld zijn erg mooi geworden!
Beste Nikki, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. Veel plezier met de koffiekopjes en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Riké Group
ok
Beste Paul, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Veel plezier met de bierglazen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Riké Group
Zeer vlotte service en een snelle levering
Beste Jean, Hartelijk dank voor deze mooie review. Veel plezier met de wijnglazen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Riké Group
Het product is ook nog een top product! Thee glazen, fijne maatvoering en mooie verwerking van mijn logo op het glas,
Beste Jan, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review. Veel plezier met de theeglazen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Riké Group
Adrian benadert de klant heel persoonlijk. Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet
Beste Judith, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Heel veel plezier met de waterflessen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Riké Group
Alles snel en correct geregeld.
Beste Thijs, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze beoordeling. Heel veel plezier met de bierglazen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Riké Group
Snelle communicatie en uiteindelijk ook snel geleverd. Product is precies zoals verwacht.
Beste Ankie Geenen, Hartelijk dank voor deze mooie review. Veel plezier met de waterflessen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Riké Group
Der Kontakt und die Organisation hat toll funktioniert und die Gläser sind wirklich sehr hübsch geworden.
Guten Tag Manuela, Wir danken Ihnen für die fantastische Beurteilung und wir stehen Ihnen gerne jederzeit wieder zur Verfügung! Mit freundlichen Grüßen Team Riké Group
Sehr netter Kontakt, 1a Ware, alles hat reibungslos geklappt.
Guten Tag Astrid, so eine tolle Bewertung, vielen Dank dafür. Wir freuen uns sehr, dass Sie mit unserem Service und unseren Produkten so zufrieden sind. Wir stehen Ihnen gerne jederzeit wieder zur Verfügung! Mit freundlichen Grüßen Team Riké Group
Heb voor de eerste keer bierglazen besteld. De medewerkers wat er behulpzaam, dacht mee en kwam zijn afspraken na.
Beste Henk, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Veel plezier met de bierglazen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Riké Group
Prima! Goede service en het geleverde voldoet aan de verwachtingen.
Beste D., Hartelijk dank voor deze mooie review, fijn dat u tevreden bent. Veel plezier met de waterflessen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Riké Group
Prima geregeld
Beste Marry, Bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling en dit mooie cijfer! Veel plezier met de karaffen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Riké Group
Zelfs bij fout in de bestelling correct en vriendelijk.
Beste W, Hartelijk dank voor deze mooie review. Heel veel plezier met de bierglazen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Riké Group
Erg klantvriendelijk en snel in het beantwoorden van vragen.
Beste Peter, Bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over onze service! Heel veel plezier met de shotglaasjes en graag helpen we u een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team Riké Group
Uitstekende glazen, drukkwaliteit is erg goed.
Beste Ramon, Bedankt voor deze prachtige review. Heel veel plezier met de bierglazen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Riké Group
Ze hebben een goede service en de kwaliteit mokken zijn top.
Beste Anita, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review! Heel veel plezier met de mokken en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Riké Group
Lastige website om te bestellen, prima kopjes tegen een goede prijs. Goed verpakt.
Beste Wim, Bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling. Fijn dat u tevreden bent! We helpen u graag een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team Riké Group
Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle communicatie. Levertijd zou iets sneller kunnen.
Beste Inkoop PS, Bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling! We zijn ons bewust van de levertijden, maar daar hebben we helaas niet zoveel invloed op. We doen ons best om andere oplossingen aan te bieden. Met vriendelijke groet, Team Riké Group
wij werken vaak met Riké en dit loopt zeer vlot!
Beste Lisa, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Veel plezier met de waterflessen en graag helpen we jullie een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team Riké Group
Leuk product, goede kwaliteit.
Beste Guido, Bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling. Veel plezier met de kopjes! Met vriendelijke groet, Team Riké Group
Oorspronkelijke recensie
Op de papieren "proefdruk" was mijn logo duidelijk zichtbaar, in het echt bijna niet te zien. Nadat ik mijn ontevredenheid heb geuit hierover kreeg ik de reactie dat het verschil van papier en op porselein niet met elkaar te vergelijken is. Dat hadden ze mij als vakmannen ook wel even eerder kunnen zeggen, dan was ik voor een andere kleur gegaan. De reactie was letterlijk, kan hier weinig mee. Ik heb aanbevelen op ja staan, omdat het verder gewoon een leuk product is, maar de informatie vooraf en de reactie op mijn klacht dus erg slecht!
aan te bevelen
Beste Dany, Hartelijk dank voor deze mooie aanbeveling! Veel plezier met de waterflessen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Riké Group
Wij hebben een klein bedrijf en zochten een bedrijf waar we niet gelijk hele grote hoeveelheden hoefde te bestellen. Dat vonden wij in Riké.
Beste Marianne, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn om te horen dat jullie gevonden hebben waar jullie naar op zoek waren. Veel plezier met de waterflessen! Met vriendelijke groet, Team Riké Group