Erg tevreden!

Fijne site, leuke aanbiedingen, snel verzonden.

Snelle verzending, netjes verpakt leuke kleding!

Mooie broek

De levering ging op zich goed , duurde wat langer dan verwacht maar dat is niet erg . Wat wel heel jammer was dat men vergeten was om de beveiliging uit de broek te halen ! Daardoor moest ik naar de stad , waar het gelukkig wel gelukt is om de plastic knop te verwijderen. Extra werk voor mij en wachten met dragen . Broek is verder gelukkig helemaal naar m’n zin

Wat een geweldige webstore!!

Hele snelle levering en de ruiling ging bijna nog sneller. Niets dan lof! Daar kunnen andere webwinkels nog wat van leren…. En ik houd van de naam … Sake, mijn man heette ook zo

Een prettige winkel en vriendelijke personeel, ben prima geïnformeerd.

Ik ga er graag weer naar toe. Ik word altijd goed behandeld.

Zowel online top als in de winkel!

Super vriendelijke medewerkers, super leuke kleding voor goede prijzen.

Mooie aanbiedingen van mooie kleding

Ik zocht voor mijn zoon nog wat joggingsbroeken van goede kwaliteit. Hier de broeken kunnen scoren met veel korting! Snel geleverd, zoonlief is blij met de broeken!

Top !

Goeie Prijs kwaliteit snel verstuurd en zorgvuldig verpakt .

Mooie prijs en snelle levering!

Goed product voor mooie prijs en snelle levering

Snelle levering en mooie muts

Netjes afgehandeld

Duidelijk gecommuniceerd

Vlotte levering. Goed product.

Zie boven.

Online besteld…..vlotte levering. Kom ook graag in jullie winkels

Eerste bestelling, waren de broeken te klein. Nieuwe order gemaakt en retour gestuurd. Binnen 5 dagen de volgende bestelling , was ook te klein. Had een ander merk. Deze vielen erg klein uit

Vlot en prima in orde

Positief

Prima site, snelle verzending

Mooie site en genoeg keus. Enige reden van mijn retour was dat er geen lengtemaat bij de broek stond, en die bleek dus te lang voor mij. Retourneren ging verder prima, en ook vlot afgehandeld.

Fijne winkel, mooie kleding, goede prijs

Ik shop vaak bij Sake en dat zal ook zo blijven, fijne winkel!

Super fijne en snelle service

Fijne ervaring elke keer , goede en snelle service en vriendelijk personeel

Uitgebreide collectie en zorgvuldige verzending

Op Terschelling voor het eerst met Sake Store kennis gemaakt. Fijne, trendy collectie. Daarnaast altijd zorgvuldige verpakking / verzending van datgene wat ik bestel. Aanrader!

Snel makkelijk en duidelijk online kopen.

Vroeger kon ik naar de winkel toe maar woon nu te ver weg. Gelukkig kun je ook online ook shoppen. En dat is heel fijn.

Mooie producten, snelle levering

Leuke winkel fijne kleding.

Heel tevreden

Voor mijn boots had een paar zwarte veters besteld. Deze voldeden aan mijn verwachting, omdat de omschrijving van deze veters duidelijk was (kleur, lengte en breedte). Ze zijn een beetje elastisch wat gemakkelijk is bij het strikken.

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.