Duidelijke communicatie en snelle levering!

Bestellen bij Sakestore was nieuw voor mij. Ik ben super tevreden over de snelle levering en het bestelde product kwam zorgvuldig ingepakt bij mij aan. Ik ben een 100% tevreden klant!

Heel tevreden

Makkelijk besteld, goede prijs en vlot geleverd

Fantastische winkel

Hele mooie winkel, met mooi assortiment kleding en schoenen, waar ik al jaren kom en me thuis voel. Vriendelijk en behulpzaam personeel, maar niet te opdringerig. Je kunt gerust even binnen wandelen, zonder je verplicht te voelen om iets te kopen.

Bestellen werk prima, afhalen in winkel is wat trager.

Bestellen en betalen werkt goed. Ik had gekozen voor afhalen in de winkel. De notificatie dat de bestelling opgehaald kon worden in de winkel kwam niet automatisch. Nadat ik de vraag per mail gesteld had kwam de medeling dat de bestelling al klaar lag.

Goede service en snelle levering

Snelle levering en verder ook alles soepel verlopen.

Goede service. Snelle levering.

Prima, vlotte levering

Ga vaker online bestellen

Alles goed geregeld Verkeerde maat besteld. Terug gestuurd,en zo weer een andere maat gestuurd.

Een goeie ervaring

Snel bezorgd. Artikel is naar wens

Lekker veel korting

Leuk verpakt, snelle verzending, goede communicatie

Zoals eigenlijk al in de titel staat, alles ging goed. Communicatie is duidelijk en vriendelijk en werd snel bezorgd ondanks kerstdrukte.

Goede ervaring

Ik heb goede ervaring dus daarom

Goed, snel en op tijd

Op het laatste moment nog een cadeau besteld en was er zeer snel

Fijne winkel, goed geholpen

Fijne winkel en vriendelijk personeel die van een grapje houden

Jammer, toch niet op voorraad

Leuke winkel, verder niets mis mee. Alleen niet meer van deze tijd om je voorraadsysteem niet real-time op orde te hebben. Geld wel netjes gelijk teruggestort en goed contact via email. Daarnaast een "waardebon" van 10 euro bij eerstvolgende aankoop.

Niet geleverd

Niet geleverd, was niet meer op voorraad volgens een zeer onpersoonlijke mail.

Vriendelijk geholpen bij het ruilen van mijn product

Geweldig prima ontzettend

Zie bovenstaande, en mij nu niet meer lastigvallen met mailtjes!

snel, goed en keurig verpakt

alles top, alleen ik zou iets minder mailtjes inzake bestelling en verzending ontvangen

Mooie winkel

Goede hulp en een prettige winkel

Slecht

Retour is een ramp

Snelle levering! Fijne webshop

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.