Nog steeds niks ontvangen

Bestelling gedaan via internet en laten verzenden naar de winkel maar helaas nog niks geen melding ontvangen dat de schoenen binnen zijn. Naar de winkel zelf.rijden was beter geweest. Dus mocht ik ooit de mail ontvangen dan gaat alles direct RETOUR.

Fantastische service!

Uitstekend froulje!

Prachtige site en goede service!

Ik ben heel blij met de overzichtelijke site van Sake Store. En wat was mijn bestelling snel in huis!

snelle en prima levering

bestelling geplaatst, duidelijke site, zeer snel geleverd!

Snelle levering van 2 mooie jumpsuits! Hier ga zeker vaker bestellen!

Sake store, betrouwbare site!

Mijn artikel was niet naar verwachting. Artikel teruggestuurd en de dag daarna al bevestiging gehad dat het pakket was aangekomen. Bedrag aangepast zonder problemen, dus een fijne betrouwbare site

Goede ervaring

Een goede eerste ervaring. Helaas was het artikel wat ik had besteld te groot dus teruggestuurd en twee dagen later mijn geld al teruggestort op de rekening. Een hele vlotte afwikkeling..

Snelle reactie. Goede service

Zeer goede service. Ga zeker vaker bestellen.

Tevreden

Snelle levering,zeer tevreden

Snel heel goed geregeld allemaal. Betrokken team

Na een " foutje " met de kleur vd wax werd ik meteen gebeld om nadere toelichting te geven, prima geregeld.

Uitstekende kwaliteit Patrol kleding en een prima thuisbezorgservice

Meerdere keren online besteld en naar met volle tevredenheid.

Zeer positief. Snelle levering

Mijn eerste bestelling bij Sake Store.Het produkt moest helaas retour maar complimenten voor hun makkelijke retourproces! Niks downloaden en uitprinten, gewoon een antwoordnummer invullen op het pakje.

Artikel niet ontvangen

Wel een bevestiging van riverty gehad, Maar niet van Sake. Artikel ook niet ontvangen

Altijd goede winkel

Klantvriendelijk Oprecht Voldoende keuze in kleding Makkelijk te ruilen

Altijd positieve ervaring

Naast een snelle levering en mooie kleding merk ik dat ook de service in de winkel erg fijn is. Niet opdringerig. Wel behulpzaam en met kennis van zaken.

Makkelijk te bestellen en ophalen uit winkel naar jeuze

Snelle levering ondanks drukke tijd

Snel geleverd, mooie blouse voor weinig geld!

Snelle levering en mooie jas!

Mooie jas van goede kwaliteit. Als enige aanbieder tijdens black friday met 20% korting . Snel geleverd en goed verpakt.

Goed geregeld

Vriendelijk.

Snelle service en levering

Vraag via chat gelijk opgelost. Mooie aparte collectie met ruime keuze!

Leuke kleding en verkoopster.

Leuke kleding gepast én gekocht. Daarnaast hielp de verkoopster goed met de tip dat sommige kledingstukken niet meer in de winkel maar nog wel online te verkrijgen zijn. Top! Helaas kwam ik thuis, aan wal, ik kocht op Ameland, tot de ontdekking dat de beveiligingsclip niet van een van de broeken gehaald was. Ook was het alarm niet afgegaan bij verlaten van de zaak. En dan is Ameland ver....

Sturen heel andere kleur dan besteld

Beter in de winkel kopen

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.