Omslachtig maar goede service

Wilde graag meerdere boxers bestellen 3 voor 25 euro. In totaal 9 boxers. Blijkt via de site de korting niet te pakken. Via de mail aangegeven over dit probleem en kon het via een andere manier worden opgelost. Toen opeens kon het wel weer via de site en heb ik besteld. Na een x aantal dagen niks ontvangen nog en heb ik maar weer gemaild. bleek dat er een maat niet op voorraad was en of ik een andere boxer wilde bestellen. Kortom na veel mailcontact toch mijn bestelling ontvangen. Ik bestel liever bij Sake Store omdat ze bij mij de gunfactor hebben en ik liever hier bestel dan bij de grotere modewebsites. Steun je lokale winkelier.

Nette en vlotte service!

Prettig contact via de mail, bestelling netjes verpakt en een super snelle levering!

Vlotte en nette afhandeling van de bestelling

Bestelling ging vlot met snelle afhandeling

Goede ervaring

Duidelijke website, snelle en goede levering

Alles precies zoals ik hey vetwacht had

Snel, netjes!

Duidelijke site, mooie korting en snelle verzending.

Mooie schoenen,leuk afgeprijsd. Snel geleverd. Helaas te groot,dus retour. Kleine bijdrage voor retouren,maar vind ik geen probleem.

Afspraken worden perfect nagekomen

Na mijn bestelling gedaan te hebben, heb ik nog even gebeld met de winkel om aam te geven dat ik op vakantie zou gaan en of ze mijn bestelling dus later konden versturen. Een dag nadat ik terug kwam, lag het pakket netjes conform afspraak in de brievenbus.

Helemaal top

Ervaring met de winkel op Terschelling en gewoon online heel erg fijn. Hele leuke en grote collectiev

goede service

mijn bestelling werd snel geleverd en was precies zoals op de foto ik ben er heel blij mee

ZEER TEVREDEN!

Voor de eerste maal besteld bij Sake Store en zeer tevreden. Accurate en snelle afhandeling, pakket prima verzorgd, snelle verzending!

Goede ervaring

Goede ervaring met sake store! Ook super snel geleverd!

Prima gergeld

Makkelijk bestellen, snelle levering, geen verzendkosten

Sehr schnelle Lieferung nach Deutschland und hervorragende Ware

Durch den Besuch auf Ameland bin ich auf das Geschäft aufmerksam geworden. Gute Auswahl und in meinem speziellen Fall gute Preise.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

prima service

ik was niet bekend met sake store maar ben heel tevreden over de levering en service. alles verliep volgens wens. zou nog wel een keer wat bestellen bij sake store.

Mooie producten, snelle levering. Goede website.

Snelle levering van mijn bestelde artikelen. Fijne merken en voldoende keuze.

Zijn behulpzaam en er is veel keus.

Klein minpuntje: de schappen te vol.

Keurige oplossing.

Keurige oplossing na fout bij Post NL. Fijn mail contact.

Kan niet beter

Uitstekend.

Snel geleverd en een leuk artikel voor een leuk prijsje! Ik ben heel erg tevreden.

Snelle behandeling van bestelling.

Duidelijke communicatie mbt verzending

Jurk met rate pasvorm

Heb een geweldige jurk besteld maar helaas klopte de pasvorm niet onder de arm was op de een of andere manier veel te veel stof. Toch moet je dan gewoon een hoop retourkosten betalen terwijl het een geweldig jurkje met de goede maat is.

Kwaliteit prijs .snelle levering

Goede kwaliteit en prijs

Prima webshop. Snelle levering.

Eerste keer hier besteld. Ga ik zeker vaker doen!

Gewoon goed en tevreden

Sake Store voert een mooie kledinglijn van bekende merken. Voor elk wat wils zelfs dames en kinderkleding. Regelmatig extra opruiming of kortingen maken het online shoppen nog leuker bij hun. De levering en de bijbehorende info klopt en is prima verzorgd. Ik hoef niet verder te zoeken, Top.

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.