Snel geleverd en product voor een mooi prijs.

Overzichtelijke winkel en klantvriendelijk

Overzichtelijke winkel en klantvriendelijk

Geweldige service.

Besteld via webshop. Geruild in de winkel. Heel goed geholpen door medewerkster. Gelijk andere kledingstukken meegekregen.

Bestellen gaat makkelijk en bezorging ook prima

Snelle levering!

Helemaal in orde en snel geleverd

Is goed bevallen

De levering was erg snel en goed

Snelle levering en goede afhandeling retourneren

snel en compleet

zo hoort het

Goede en snelle levering

Mooie bloes, en snel geleverd.

Snelle verzending

De volgende dag mijn schoenen in huis,zeer tevreden.

Alles is zorgvuldig en snel afgehandeld Jet product van goede kwaliteit

Snelle levering en netjes verpakt

Mijn ervaring is wel beter geweest

Heb op 26 juli online schoenen besteld en aan gegeven dat ik ze wil ophalen uit Franeker, zijn nu 7 Augustus heb nog niks gehoord wanneer ik ze kan ophalen heb de winkel gebeld ze zijden zodra ze hier binnen zijn bellen we u. Zijn dik 2 weken verder en nog niks. Goederen die ik uit buitenland bestel heb ik eerder in huis dan schoenen hier uit de buurt erg slecht sorry dat ik het zeg!!!!

Betrouwbaar

Bestelling geplaatst, konden niet alles op tijd volgens afspraak leveren. Kreeg een mailtje met de keuze om te annuleren of korting op het later geleverde item. Voor het laatste gekozen en kreeg t item toch nog vrij snel toegestuurd. Top!

Mooie broek snel ontvangen

Snelle levering. Mooie broek

Snelle levering goede kwaliteit

Snel geleverd voor een mooie prijs. Uitgebreide informatie.

Goed, snelle levering.

Snelle levering en netjes verpakt.

Goede webshop

Ik koop regelmatig Mi Piace hier. Maar Sake store heeft veel meer leuke kleding. Ben erg tevreden. Een bestelling plaatsen gaat makkelijk, bezorgservice en communicatie zijn top.

Overzichtelijke webshop en vlotte bestelsysteem

Helaas was mijn beoogde trui niet meer in de winkel te krijgen. Gelukkig trof ik hem nog wel in de webshop. De levering was vlot.

Snelle afhandeling

Veel keuze

Zeer tevreden met de keuze en maten beschikbaar

Goede communicatie

Het afhandelen van mijn retour ging vlot en alles was duidelijk.

Niks mis mee

Bestelling on line, binnen 3 dagen ontvangen! Moest 1 artikel retourneren en dat kon mooi in de winkel! Gelijk netjes geregeld Top service En lekkere pepermuntjes bij de bestelling , dat is net dat beetje extra

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.