Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Keurig geregeld

Alles top geregeld

prima ervaring

in de middag in lemmer een trui gepast was een m maat ik heb L op internet die middag een L besteld de volgende dag in huis. prima servise van Sake store

Online snel geleverd en goede service

Online bestelling snel geleverd en goede afhandeling bij terugsturen van een artikel.

Donderdagmorgen besteld, dinsdag bezorgd. Had liever eerder in huis gehad/gehoopt. Maar alles was prima ontvangen. Jeans zaten goed!

Fijne webshop

Snel geleverd en voordelig geprijsd.

Helemaal top

Prachtige jas gekocht. Heel snel geleverd

Prima ervaring

Snelle, vlotte en juiste levering van leuke laarzen

Snel verstuurd en prima kwaliteit

Nog wel een tip: Zet bij de broekmaten de W en L voor de maten. Dus bv 34/36 wordt W34/L36 of 34/32 wordt W34/L32. Men kan zich dan niet meer vergissen in een verkeerde maat.

super

snelle levering en goedkoper dan elders.

Snelle levering en goede service!

Mooie collectie! Al een geweldige rode jumpsuit van Mi Piace gekocht en een winterjas van Cars. Door de klantenservice vriendelijk en goed geholpen. Ik ga vaker hier bestellen!

goede afwikkeling

Erg leuke zaak met altijd leuke aanbiedingen. Zowel online al in de winkel

Super snel en netjes verstuurd.

Ik had de jas de volgende dag al in huis.Netjes verpakt en duidelijk via de mail op de hoogte gehouden.

Snelle levering , jammer dat er niet veel maten op voorraad zijn waardoor ik ergens anders heb gekocht.

Duidelijke website, snelle en goede service.

Fijne broek, keurig op tijd geleverd!

Klant vriendelijk. Meedenkt personeel.

Je wordt er altijd vriendelijk geholpen. Zij zeggen eerlijk hun mening. Ga altijd met 1 goed gevoel naar huis.

Snelle verzending

Prima service. Het geleverde was helaas te klein maar service is goed. Retourneren ging snel. Had snel het geld terug

Supergoed

Het is een snelle en correcte levering. Tegen een zeer goede prijs/kwaliteit.

Snel bezorgd!

Medewerkster webshop aan de telefoon ging zelf kijken of mijn maat voorradig was: uitstekende service! Snel geleverd en zeker een aanrader!

Online besteld. Snel binnen, en geslaagd.

Geweldig. Ben zeer tevreden over de Sake Store

Ben zeer tevreden over de Sake Store.

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.