Fijne winkel

Mijn bestelling snel ontvangen.

Pakketje werd goed verpakt ( 2 x Wilhelmina muntjes erbij ) .goede service, zeker voor herhaling vatbaar.

Leuke kleding voor redelijke prijzen

Altijd leuke kleding voor goede prijzen.

Fijne service!

Fijne service. Nieuwe collecties. Persoonlijke benadering. Snelle levering. Ook in de winkel.

Prima geregeld

Goed geholpen duidelijk.

Fijne winkel

Veel keus, goede kwaliteit, duidelijke website. Bestel en koop heel vaak bij sake store

Mooie kleding en gevarieerd. Mn favoriet

Alleen het retourneren kan naar mijn mening makkelijker worden gemaakt.

Snelle gratis levering.

Snel, correct en gratis geleverd.

Prima site

Goede snelle service. Prima site

Fantastisch!

Mooie aanbieding, snelle levering en zit perfect. Kortom fantastisch !

Bestelling geplaatst en aangegeven waar vandaan te halen. Zelf gebeld of het binnen was en gelijk paar uurtjes later opgehaald.

Oke

Bestelling is goed gegaan allen levertijd was wat lang

Snelle en goede service!

Snelle en goede service!

Alles naar wens

Mooie broeken

Mooie blouses en snel geleverd

Ik had al een blouse van hetzelfde merk en vond bij Sake nog andere kleuren. Na bestelling super snel geleverd, top!

Great price

I bought a Kjelvik jacket from here and it was much cheaper than anywhere else. I cannot fault it. The one downside is that it seemed to take quite a while for the shop to actually hand over the package to PostNL.

Snel, makkelijk en goede service

Uitstekende service in de winkels maar ook via aankopen in de webshop.

Super snel en netjes verpakt, echt top!

Super snel geleverd, netjes verpakt en je wordt goed geïnformeerd. Er zat zelfs een pepermuntje met hun logo bij, altijd leuk! De sneakers zijn ook goed, dus wat wil je nog meer! Echt een aanrader deze winkel/site.

Mooie collectie en mooie stores. Snelle Verzending

We komen graag op Sake store Ameland, daar een mooie zwarte jumpsuit gekocht. Eenmaal thuis wilde ik ook graag de rode, kon ik gelukkig via de site bestellen. Werd de volgende dag ook al geleverd, helemaal top. Personeel in de store is ook behulpzaam en vriendelijk.

Zo goed, snel en vriendelijk gereageerd op mijn klacht op schoenen

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.