Mooie schoenen, goede prijs en levering binnen gestelde termijn.

Helemaal goed

Bestelling geleverd zoals beloofd. Op de website moeilijk aan te geven om de bestelling in de winkel van mijn woonplaats te laten bezorgen. Dus toen maar naar de plaatselijke supermarkt.

Bestelling binnen een week in huis, via de webshop en winkel

Als het nodig is, bestel ik weer via de webshop. Sake store heeft een ruim assortiment, waardoor ik meestal in de winkel goed slaag.

Snelle levering. Mooie kwaliteit.

Ging goed

Vlotte afhandeling

Mooie kleding tegen scherpe prijzen

Heel blij met de nieuwe sketchers en tshirts: ze zijn nog mooier in het echt! De verzending duurde even maar keurig thuis afgeleverd.

Mooie kleding

Fijne winkels en mooie kleding. Was alleen jammer dat ik naar een andere plaats moest terwijl er een in mijn woonplaats is. Maar ook is dat is goed gekomen.

Goede service, vlotte reacties!

Deze winkel heeft een heel mooie collectie, en een goede webshop. Betrouwbaar!

Leuke aanbiedingen en snel geleverd

Aanbieding van 50% korting! Leuke (merk)kleding, snel in huis.

Meestal kan ik vinden wat ik zoek maar vaak is voorraad al uitverkocht

Jammer dat er zo vroeg in de nog lopende seizoenen de voorraad al op is in de winkels en om-line. Vorige week in de winkel Terschelling geweest voor shits met lange mouwen. Was er nog een en die maat was eigenlijk te groot. Online waren er nog twee die ik besteld heb. Het is begin februari dus dat niet goed. Ook in juli vind je eigenlijk al geen zomer shirts meer.

Snelle levering en goede service

Hele goede ervaring

Vlot met versturen, alleen betalen bij retour niet fijn

Service is heel goed, krijg de bestelling snel binnen. Meestal houd ik alles, maar een enkele keer moet ik iets retourneren. Ik vind het heel vervelend dat ik daar voor moet betalen. Ik zal daarom in het vervolg minder snel iets bestellen bij Sake Store.

Snelle en correcte levering

Op zaterdag besteld, maandag via de chat een vraag gesteld, gelijk antwoord, woensdag ontvangen. Ga zeker vaker via de website bestellen

Prima site snel geleverd

Prima geregeld.

Broek besteld. Snel geleverd. Prima.

Betrouwbaar, duidelijk en snel. In de sale een leuke blazer gekocht. Actie: geen verzendkosten! Helemaal leuk dus! En mogelijkheid voor afhalen bij een DHL-punt. Zeker een aanrader.

Nette snelle verzending. Producten zoals je mag verwachten

website was overbelast

bestellen ging niet helemaal vloeiend, na contact bleek website overbelast

Altijd tevreden

Fijne winkel. Ook bestellen is eenvoudig wn wordt snel geregeld.

Goede service.

Al enkele jaren klant bij Sake Store Oosterwolde. Altijd goede service. Top!

Snelle levering, netjes verpakt.

Blij met mijn trui van Geisha. Was scherp geprijsd en zonder verzendkosten geleverd.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Lekkere warme jas besteld die mooi is en kwaliteit heeft. En ook nog eens een snelle bezorging

Teleurgesteld

Best grote bestelling gedaan, moet je 2.95 retourkosten betalen! Nog nooit meegemaakt. Maakt het minder aantrekkelijk om bij sake online kleding te kopen.

super snel geleverd en mooie broek

Fijne website en duidelijke omschrijvingen.

Snelle afhandeling

Super vriendelijk en correcte afhandeling

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.