snel geleverd

Aardig winkelpersoneel in Lemmer Ik heb zelf een winkel in Leeuwarden, AnderZmode. Gastvrij en behulpzaam personeel is goud waard!

Snelle levering. Ben voor fysiek winkelen maar via webshop bestellen is mij goed bevallen. Kan mijn bestelling ophalen uit de winkel. Goede kwaliteit voor betaabare prijs.

Webwinkel top winkel dorp steeds minder gezellig

Sinds een tijd bestel ik liever online dan dat ik ga winkelen in het filiaal zelf. Het wordt er niet gezelliger op en de sfeer, gezellig praatje of behulpzaamheid is weg...

goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Heb altijd il dolce broeken. Kosten vaak € 69,95 maar nu een keer voor de helft. Blij met mijn nieuwe broek.. Levering prima.. Wel jammer dat de stores alleen in Friesland zijn maar daarom fijn dat het ook online te bestellen is.

Schoenen en hoodie gekocht. Geholpen door zeer vriendelijk personeel

Vandaag besteld, morgen in huis dus een snelle levering.

Mooier trui

goede service

super goed ook in oplossingen denken

Gewoon prima

Makkelijk winkelen, snel bezorgd, item is naar wens

Altijd goed

Uitstekende service

Helder duidelijk en vriendelijk voor de klant een echte betrouwbare aanradaer. Voor elk wat wils modern en leuk.

Super snel geleverd

Snelle levering en keurig netjes verpakt.

Vanaf het moment dat je een bestelling plaatst kun je je bestelling volgen via een track and tracé code, ideaal! Er is 1 minpuntje, dat je moet betalen om je pakket retour te sturen.

Gewoon niet moeilijk

Laarsjes bested en wou ze graag snel hebben. Gemaild en de volgende dag waren ze er. Super.

duidelijke website

goede ervaring prima bezorging

uitstekend

bestelling

Vriendelijke bediening

Vriendelijk en vlotte afhandeling

Snelle levering, ruim assortiment

Snelle levering, nog sneller dan was gepland. Ontzettend groot assortiment. Product goed ontvangen.

Prima bedrijf

Alles loopt soepel Reëel prijzen

Aanrader

Goede kwaliteit + prijs + snelle levering

Snel en vlot

Gemakkelijk online bestellen en teruggebracht in winkel. Waar vriendelijk personeel het vlot voor je regelt.

Helemaal goed

Fijne site, makkelijk bestellen en een goede levering, dus een aanrader

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.