Precies wat mij past

Klantvriendelijk, goede prijs/ kwaliteit verhouding. Leuke en afwisselende collectie

Leuke kleding, snelle service

Makkelijk en heel leuk!!

Leuke kleding snelle levering

Vlotte afhandeling van bestelling en retour

Top !

Top !

Goede ervaring met Sake Store Dokkum

Wat je verwacht , dat komt er ook uit. Ze behandelen je zoals het hoort. Personeel is vriendelijk en behulpzaam en netjes. Is er iets mis, wordt direct aan gewerkt

Leuke winkel mooie kleding

Koop hier vaak mijn kleding

Serviice is altijd prima

Snelle en goede levering

Ik had kleding in de sale besteld. Helaas kreeg ik bericht dat er wat mis was met de voorraad en ze de trui niet konden leveren. Helaas is dit iets wat vaker bij die store voor komt, dat is erg vervelend en balen. Maar de afhandeling was netjes. Incl dat prijzen op site niet overeen kwamen met winkelmandje werden achteraf gecompenseerd.

Prima winkel

Prima winkel!

Veel aanbod goede prijzen

In mijn zoektocht naar een broek met maat 28-36 heb ik vele sites bekeken, maar geen enkele was zo goed als die van Sake Store. Vele sites adverteren dat ze deze maat hebben, maar bij nadere inspectie blijken ze dan uitverkocht te zijn en alleen maar voor 1 broek. Bij Sake Store is er veel aanbod en werken de filters en zoek wel goed. Heb ook meteen wat broeken besteld. Daarnaast waren de prijzen echt super met de extra korting in het begin van het jaar. Dat was echt een meevaller. Heb toen ook meer dan een broek daar gekocht, want ze hadden ook nog mooie schoenen en shirts.

Ontzettend tevreden.

Overzichtelijke webshop. Fijn dat ik daar wat kan bestellen nu de winkels gesloten zijn.

heel goede service

Prima, snelle service

Snelle keurige afhandeling van bestelling

Vriendelijk en behuplzaam

Altijd netjes ingepakt en verzonden

Zeer snelle levering ook in drukke tijden

Snelle Service

Snelle service, Mooie kleding

Fijne website en snelle levering

Nvt

Pakketje binnen, werd telefonisch op hoogte gebracht, kon het ophalen.

Top!!!

Een hele snelle levering. Ik wilde 2 tops omruilen in een andere maat dat kon heel makkelijk en ook kosteloos super service!!! Ik ben zeer tevreden!!!

Prima geregeld op tijd bezorgd. Jas komt over een met de omschrijving

Goed contact met de klantenservice en goed geholpen!

Kan gebeuren

Na een aantal dagen mijn bestelling ontvangen, helaas zit op de jas nog een beveiligingstag waardoor de jas weer terug moest. Nu in afwachting tot deze terug komt. Verder heel vriendelijk geholpen om dit de verhelpen en heel blij met de rest van mijn bestelling.

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.