Snelle levering , mooie producten, (helaas niet mijn maat ) , ook retour zeer snel afgehandeld ! In een woord prima!

Makkelijk bestellen via webwinkel, en je word via de mail goed op de hoogte gehouden van de voortgang en vlotte levering.

Gewoon heel tevreden

Snelle levering, netjes verpakt

Online kleding besteld

Online kleding besteld tijdens de lockdown, keurig netjes gebeld dat het klaar lag en was zeer netjes verpakt en je wordt geholpen door hele vriendelijke winkelmedewerkers.

Geweldige service

Bij een vraag werd er bijna gelijk gereageerd, super afgehandeld.

Super website, snelle levering!

Super website en super snelle levering! En mooie collectie! Genoeg keus voor elke beurs!

Levering niet op tijd

Vandaag besteld morgen in huis gaat niet op. Besteld op 28-12, bestelling nog niet in huis.

Uitstekende snelle en nauwkeurige service!

Mijn ervaring met SakeStore is uitstekend! Vriendekijk personeel en een snelle en nauwkeurige service, ook in de drukke decembermaand!

Mooie kwaliteit scherpe prijs

Goede aanbiedingen en veel leuk aanbod

Ik winkel altijd met mijn gezin op Ameland bij Sake. Sinds kort heb ik ook een account om online te bestellen. Over beide ben ik zeer tevreden!

Zelfs tijdens de lockdown perfecte service!

Op de site van Sake Store zag ik een heel leuk jurkje staan die ik toen meteen heb besteld! Ik kreeg via de mail een bevestiging van mijn bestelling en werd goed op de hoogte gehouden over mijn pakketje. Binnen 3 dagen kon ik het pakketje ophalen bij de winkel. Ik werd vriendelijk ontvangen en goed geholpen! Het is ontzettend jammer dat corona nu weer roet in het eten gooit, want ik ga graag naar de Sake Store toe om persoonlijk iets te kopen en met de dames van de Sake Store een praatje te maken. Ondanks deze rare tijd blijft hun vriendelijkheid en service uitstekend!

In 1x helemaal goed

Snelle bestelling

Lage prijzen, snelle verzending

Veel keuze aan lage prijzen. Alles snel verzonden

Besteld via de webshop. Laten bezorgen bij mijn sake store. Ging best wel vlug allemaal.

Alles naar wens

Normaal shop ik lokaal, nu door covid moest het online. Alles is goed naar wens en van goede kwaliteit.

Vriendelijke personeel goed en eerlijk advies!

Ondanks lockdown fijne ervaring

Ondanks lockdown snelle reactie en fijn geholpen

gemakkelijk uitzoeken

veel keuze en informatie

positief

Snelle levering en gemakkelijk retourneren

Klantvriendelijk en flexibel!

Kon zonder moeite trui terugbrengen. Andere truien zitten lekker!

Fijne winkel, prettige service

Online een fijne jurk besteld en twee dagen later ipgehaald in Surhuisterveen, gedurende lickdown. Snelle service en zeer klantvriendelijk. En een mooie jurk!

Veel keus en niet te duur

Goede winkel , mooie kleding

Zeer netjes en klantvriendelijk geholpen door Lian en Nienke.

Na ontvangst van mijn jumpsuit, bleek dat het alarm (label) er nog aan zat. Vervolgens telefonisch contact opgenomen met Sake Store en gesproken met zowel Lian als Nienke. Beiden hebben mij bijzonder vriendelijk en netjes te woord gestaan en geholpen. Omdat het alarm er alleen afgehaald kan worden in jullie winkel, moet de jumpsuit opgestuurd worden en komt dan weer terug naar mij. Dat laatste vind ik best spannend omdat het nog de enige jumpsuit in mijn maat was, ik hem zo graag wilde hebben en hij gelukkig nog super mooi past ook. Maar daarin hebben ze mij gerust gesteld, dus daar vertrouw ik op.

Retour en omruiling super snel afgehandeld

Snelle service. Keurig op tijd geleverd

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.