top

Ik had een blazer besteld en betaald en ik wilde hem toch graag een maatje groter. Dat kon ik simpel via de site aangeven. Ik heb het pakketje terug gestuurd en in 4 dagen had ik mijn nieuwe blazer al binnen. Dat noem ik service!!

Redelijk

2 verschillende schoenen gekregen. Maar ja, dat kan gebeuren.

supersnelle levering

keurig verpakt, achteraf betalen

Fijne winkel, leuke en originele kleding

In de winkel slagen we altijd, helaas nu de jumpsuit niet op voorraad in de winkel, maar wel online kunnen bestellen. Mooi divers en origineel aanbod, vriendelijk en behulpzaam personeel in de winkel en snelle service via de webwinkel. Kom graag terug bij de Sake store!

laatste bestelling valt tegen

Mijn ervaring was altijd prima, maar deze laatste bestelling duurt wel erg lang. Normaal krijg je een mail dat er aan je bestelling gewerkt wordt. Nu hoor ik niets, mijn bestelling zaterdag gedaan, dan verwacht ik toch op dinsdag wel een mail dat het onderweg is, geleverd wordt of vertraging heeft. Nu is het vrijdag en heb ik alleen nog maar een mail dat het klaarligt voor transport naar afhaalpunt. Ik had het nu graag thuis gehad willen hebben. Vriendelijke groet Wendy

Goede winkel snelle service goede voorwaarden

een paar schoenen besteld helaas niet zoals verwacht. Retour sturen was geen enkel probleem zelfs geen verzendkosten. Prima

Goede website en snelle levering van het bestelde artikel.

Fijne winkel , ook online bestellingen zijn er razendsnel! Dikke prima!

Is altijdt goedt

Goede service en snelle levering

Idem

Hhhhh

Fijne hulp bij keuze en advies gekregen.

Prettige winkelervaring !

Vlot en netjes.

Vlot en netjes.

Snel en correct

Snelle service zeer correct

Veel keuze en snelle levering

Sake store ooit ontdekt op Ameland en als we er zijn koop ik altijd wel iets. Nu bestel ik dus online en de levering is snel en de keuze groot!

Bestellen lukt niet

Heb wel 10 x geprobeerd maar het lukt niet.

Goede snelle service

Snelle afhandeling retour

mooie winkels met veel keus en vriendelijk personeel

Snelle verzending en correcte service.

Broeken besteld, binnen twee dagen thuis. Helaas niet mijn pasvorm. Broeken retour verzonden, het aankoopbedrag snel weer terug gekregen. Sake Store heeft naar mijn smaak een leuke site met een mooie collectie, een aanrader!

Veel keus in de webshop, snel geleverd en gemakkelijk met retoursturen.

Geweldige service

Super attente medewerkers

Eenvoudig en snel

Eenvoudige webshop en snelle levering

Vlotte levering

Vlotte levering, netjes verpakt

Super leuke winkel

Ik ben helemaal fan van sake store, Burgum. Vriendelijk en behulpzaam personeel en super leuke kleding. Ik kom daar nooit weg zonder iets leuks te hebben gescoord!

Snelle levertijd

Prima service, snelle afhandeling v retour product.

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.