Duurde te lang

Zonder enige bevestiging of bericht van Sake Store webshop, 11 dagen gewacht op mijn bestelling.

Goede service, vriendelijk te woord gestaan

Prima service!

Een leuke overzichtelijke winkel met hippe kleding.

Mijn ervaringen zijn goed. Behulpzaam personeel. Wanneer een artikel niet in de juiste maat aanwezig is wordt er gekeken of die bij een ander filiaal te verkrijgen is. Ook leuke aanbiedingen en vaak veel items in de sale. Veel verschillende kledingstylen.

Snelle levering. Netjes verpakt. Goede service met afhaalpunt bij winkel en bezorging.

Alles wat ik wou, was dr

!

Snelle en goede service

Goede prijs levering 5dageb

4boxers 22euro incl. Verzenden goede prijs. Echter je moest er 5dagen op wachten.

Erg blij met mijn aankopen. Prima ontvangen en netjes op tijd zoals aangegeven. Hier ga ik zeker nog een keer shoppen.

Beloften worden nagekomen en dat is tegenwoordigsoms verjaardag te zoeken.

Alles is prima geregeld en ik koop daar met het volste vertrouwen.

Prima ervaring, gemakkelijk te bestellen, snelle afhandeling, goede produkten, dus zeer tevreden.

Blij dat ik jullie website heb gevonden!

Mooie kleding van leuke merken. Snel geleverd. Ben er blij mee!

Matig

Klantvriendelijkheid echt 100% goed. Fijn te woord gestaan aan de telefoon ed. Echter een veel te lange levertijd. Als je het bij andere winkels de volgende dag binnen kunt hebben, en ik vink ook nog aan ‘ophalen in de Westereen’ dan hoeft dat toch niet zo verschrikkelijk lang te duren? Dat vond ik echt jammer. Verder echt top spul, daar niet van!

Prima leuke kleding voor betaalbare prijs

Prima service en bezorging dik in orde

Mijn bestelling online werd extra snel afgeleverd door personeel Sake Store. Top!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Het bestellen gaat heel makkelijk via de site. Duidelijke foto's ook. We hebben gekozen om het naar het filiaal hier in de stad te laten sturen en daar af te halen. Alles was prima geregeld.

Super service

1 minpuntje: ik had het een en ander besteld. Boven de eerste mail stond: bestelling Boven de 2e stond: winkel afhalen... ik heb niet goed verder gelezen en ben helemaal naar de winkel gereden. Bleek dat er in de mail stond dat ik gebeld zou worden. Dus, ik moet beter lezen en misschien kunnen jullie de titel van de mail aanpassen naar: verzonden/onderweg naar de winkel. Verder altijd vriendelijk in oosterwolde, je wordt gebeld. Fijne winkel in oosterwolde.

Geweldige winkel, service is top!

Winkel met keus voor iedereen.

Klantgericht

Heel vriendelijk, behulpzaam en klantgericht

Héél erg blij mijl.ik had online

Heel snel bezorgde

Fijne winkel

Prima website, leuke aanbieding en snel verzonden. Daarna was het ophalen ook zo ingepland.

Slechte instabiele ervaring website, levering goed

Service op chat matig Begrip voor de drukte Levering goed

Niks op aan te merken

Nog geen mening

Pakketje zou tussen 08.00 en 10.30 bezorgt worden en nog niet binnen !!!!!!

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.