Toffe winkel

Leuke kleding, voor elk wat wils en elke portemonnee. Vriendelijk mensen en super service.

prima service, snelle levering

Altijd vriendelijk en behulpzaam in de winkel, nu online ook een prima service !!

Mooie kleding voor weinig...

De verzending duurde alleen wat lang maar dat zal vast ook te maken hebben gehad met de drukte

Mooie winkel. Fijn personeel Goede service

Mooie website en goede levering

Ben heel blij met de bestelling. Misschien is het handig om na de bestelling iets beter te communiceren, ik wist niet zo goed wanneer mijn bestelling kwam omdat ik na het bestellen niks meer hoorde.

Goed alleen wel lang op mijn internet bestelling moeten wachten. Maar snap het natuurlijk wel. Gr.W vd Veen

Ik ben blij hoe vriendelijk ik wordt geholpen

Altijd een vriendelijk woordje in sake op ameland

Topproducten

Alles past en het is keurig geleverd. Voor herhaling vatbaar. Wacht volgende keer ajb wel met verzoek om review...ik had het nog geeneens binnen :p

niet goed

Ik vind de website erg onduidelijk/ slecht. Als ik een maat aangeef, worden toch alle maten in beeld gebracht zodat er vele afvallen en dan moet je weer opnieuw selecteren.

Keurig!!

Bestellen Was even lastig ivm storing op jullie website. Maar de dag erna 123besteld. Top levering in Balk. Goed en vriendelijk geholpen door Marieke!

Altijd goed!

Ik kom altijd in het filiaal op Ameland maar had nu online wat besteld. Duurde door de drukte wat langer maar werd bijzonder vriendelijk te woord gestaan en geholpen en alles klopte! Top service!

Betrouwbaar en goed

Goede service.

Alles netjes thuisbezorgd,super tevreden.

Prachtige sweaters van heel goede kwaliteit.

Ik had sweaters besteld voor mijn kleinzonen,en deze zijn van een zeer goede kwaliteit. Echter moet ik ze retourneren,omdat deze in maat klein uitvallen. Hopelijk zijn deze nog te vinden in een paar maten groter. De maten waren, maat 152 en 176. En voor een lage prijs. Wel aanraders.

Prima.

Levertijd iets langer dan verwacht. De site hapert soms, maar dit zal wel door de drukte komen. Bestelling ophalen bij de desbetreffende winkel verloopt zeer vlot

Goede prijs-kwaliteit-service

Zeer tevreden over de goede service!

Goede kleding zaak

Leuke overzichtelijke website goede service en vertrouwelijk

Goed.

Ze hebben altijd een enorme keuze, leuke kleding en aardig personeel. Ik vind het altijd fijn om daar te shoppen.

Mwah

Ik had gehoopt dat mijn zoon de kleding op zijn verjaardag aan kon. Ik heb 7 dagen moeten wachten en ondertussen was er 1 dag nadat ik besteld had alles gedaald naar 70% korting. Ik kreeg de beoordeling al zonder dat ik de bestelling al binnen had.

Bestelling ging snel, bezorging kwam op tijd. Helaas was artikel niet mijn maat en smaak. Kreeg erg snel na retour mijn geld terug. Ik ga zeker vaker bestellen bij Sake Store.

Prima gegaan

Bestellen ging makkelijk en vlot. Bezorgen duurde wat langer maar dit stond aangegeven. Zou weer een order plaatsen.

Snel geleverd, top service!

Snelle levering, goed geholpen met een vraag over de levering. Aardig personeel.

Goeie service!

Afspraak om op te halen, werd ikverrast met telefoontje, ze waren in de buurt en kwamen het even brengen. Nou, wat een service!

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.