Altijd fijn om hier te winkelen

Superleuke spontane meiden hier in joure!

prima en super prijs

Snelle en nette levering. Prima prijs. Kopen in de winkel op Ameland was nog leuker geweest!!

Je voelt je op je gemak en goede service!

Uitstekend.

Goede website. Overzichtelijk. Klantenservice vriendelijk en behulpzaam.

Topservice

Gemakkelijk besteld via de website en werd uiterst vriendelijk, persoonlijk en snel aan huis geleverd..

Binnen 2 dagen werd ik al gebeld en kon de broeken ophalen

Gied

Door overbelasting op site duurde het lang. Maar dat is niet iets waar ze wat aan kunnen dien. Opsturen kan misschien sneller maar ook door drukte ws

Goed,

Klantvriendelijk, goede producten

Bestelling gedaan is fout in betaallink (waarschijnlijk door gecrashte website) webshop gebeld zou worden terug gebeld niet gebeurt. Later maar opnieuw besteld , nu wel door en geacht op bericht - e-mail is binnen en vrij snel al gebeld door de vestiging voor afhaal afspraak. Afgehaald ging prima ! Bestelling is ook compleet - zie je ook wel anders ! Goed , op naar de volgende bestelling!

Goede en snelle service!

Een goed product ontvangen en ook nog is snel in huis! Leuke aanbiedingen

Duidelijk snel en een goede service

Dik tevreden

Leuke artikelen in de sale en ook goede sale!! Alles geleverd en snel antwoord via messenger en mail.

Vriendelijke service

Zag m'n bestelling op de mail maar kreeg ook nog een belletje en kon het ophalen!

Goede service, ook broek waarvan knoop kapot bleek te zijn werd vlot geruild via webshop.

Makkelijk bestellen, goed en snel mail terug. Heel duidelijk hoe retour, ook voor ouderen. Heel vriendelijk personeel in Bolsward.

Snelle levering, mooie producten

Leuke winkel met veel aanbod

Ik heb ditmaal besteld omdat ik ver weg woon . Normaal kom ik twee keer per jaar als ik een dagje naar Lemmer ga. Ik koop eigenlijk altijd wel iets . Het duurde wel iets langer voordat ik het in huis had dan wat ik gewend ben bij online bestellen . Dit werd overigens wel meteen gemeld . Leuke winkel met afwisselende kleding, voor ieder wat wils

Mijn bestelling kwam ivm drukte toch heel vlot.Bij de winkel afgehaald en wat niet paste ook daar weer terug gebracht.En het financiële was ook na een dag weer terug geboekt.

Fijne service

Het word correct afgehandeld

Moeilijk bestellen doordat site overbelast was.

Ik kon zeer moeilijk bestellen op de site omdat deze overbelast was, hierdoor een leukere jas voor mijn zoon misgelopen.

Uitstekende snelle service

Heb er kleren besteld, zit echt super en alles is geleverd. Ben super blij met m'n outfits ;)

Snel en correct

Prima kleding en levering

Website qua filters op gsm niet ideaal werken

Top, goeie producten, en snelle levering.

Top, zekere aanrader... Prima winkel

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.