Mooie kleding

Snelle nette levering

Prima maar duurde wel wat lang ;-)

Ik heb 2 blouses gekocht. Maat S en M voor de zekerheid. S valt goed alleen deze stinkt heel erg naar zweet echt een penetrante geur... en daar baal ik wel van. De M gaat retour vanwege 2 maten.

In de winkel was het prima online bestellen tijdens lock down duurt het lang

Mijn ervaringen in de winkel zijn prima. Erg vriendelijke medewerkers. Nu tijdens lockdown heb ik een bestelling geplaatst om af te halen maar ik heb er na één week nog niets van gehoord.......dat vind ik jammer.

Goede communicatie en vriendelijke service

Prima service!!

Fijne winkel, zelfs nu in lockdown alles goed voor elkaar.

Mooie kleding, nette verzending en goeie retour service

Leuke merken en mooie kwaliteit. Voor elke beurs is er wel wat. Leuke sale prijzen, waardoor je toch weer even net wat meer koopt dan je van plan was. Fijne retour service!

Ruime keus

Erg behulpzaam

Toppie

Keurige afhandeling en info over retouren.

Bezorging duurt erg lang

Website werkt traag en de zoekfuncties niet optimaal. Bv als ik schoenmaat 40 selecteer, verwacht ik dat alle getoonde schoenen nog beschikbaar zijn in 40. Dit is niet het geval. Vind de bezorging vrij lang duren. Bijna 1 week, wellicht is daar nog verbetering mogelijk...

Snel contact na mail met vragen, snelle verzending ondanks drukte, goede service, gratis retour zenden mogelijk.

Top !

Goede en snelle service en heel klantvriendelijk !

Leuke winkel

Wat ik zo goed vind aan de sake store in Franeker is dat ik altijd zo goed geholpen wordt door de medewerker. Leuk vriendelijk en attent en niet te beroerd om een andere maat te halen als ik in de paskamer sta. De winkel mag wel wat meer georganiseerd soms zie ik door de bomen het bos niet. Maar de medewerkers lossen dit wel op door te helpen.

Goed product, tijdige levering

Ik ben heel blij met mijn bestelling en deze kwam op tijd binnen

Goede en duidelijke service

Bestellen eenvoudig, retouneren gemakkelijk .

Veel keuze

Goede service en vriendelijk personeel!

Kwaliteit voor een redelijke prijs!

Goede afhandeling en prima service

100% conform beschrijving en verwachting

Had nog nooit van de SAKE store gehoord, woon er dan ook zo'n 250km vanaf. Maar de coltrui op de website zag er goed uit dus ik waagde de gok. En wat blijkt: precies zoals omschreven en verwacht! De trui zit heerlijk en ziet er mooi uit. En de levering was binnen 2 dagen in huis en was prima te volgen en zelfs te wijzigen via KPN Post.

Klantvriendelijk en goede communicatie

Hetzelfde als wanneer de winkel open zou zijn. Betrokken.

fantastisch assortiment, traag werkende website en bestelling informatie

Het assortiment is fantastsich, voor mannen vrouwen en kinderen, echt het totaal plaatje waar we goed slagen. De website werkt traag, en het klaarmaken van de bestelling duurt langer dan een week, zonder daarover een bericht te ontvangen.

perfect

ontzettend goed, kosteloos terug mogen sturen ( was niet nodig maar dat scheelt wel, dan bestel je iet wat geruster ) vriendelijk te woord gestaan! top

Mooie artikelen, helaas webshop nog zozo

Sake store verkoopt mooie kleding enz, mag ook graag live shoppen in de div winkels, nu helaas alleen webshop, maar die functioneert echt niet bij drukte, zo jammer dat je meer dan anderhalf uur moet proberen om je winkelmand te vullen en afrekenen. Succes met verbeteren van site!

De mensen bij de sake store in oosterwolde krijgen van mij een dikke 10 word er altijd goed geholpen ik hoef nu maar te bellen en ze kijken gelijk voor me!!!

Leuke kleding

Topper

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.