Prima service.

Kleding is zoals verwacht. Snelle levering. Prijs/kwaliteit in goede verhouding.

goede service, mooie kleding

Mooie kleding en goede service. Snelle bezorgservice! Top!

Super goede service

Bestelling vlot aan huis bezorgd

Super geregeld

Online bestelling geplaatst om op te halen in de winkel, maar omdat die dicht is werd het thuis bezorgt

Ik wou iets omruilen in een andere maat. Ik kreeg meteen een reactie. En je kunt gratis retourneren dat is ook fijn

Goede service!

Verzendingen en retouren zijn super gegaan! Nergens last van gehad, dus top service! Verder altijd een leuke winkel voor nieuwe kleding, schoenen en accessoires.

Alles naar wens.

Personeel vriendelijk

Prima en prettig afgehandeld

Bestelling snel, alarmlabel niet verwijderd

Ik had een aantal truien en vesten besteld. Bij 1 trui zat het alarm label er nog aan toen deze geleverd werd. Zelf veel moeite moeten doen om deze er elders af te laten halen. Diezelfde trui na 1x wassen volgens wasvoorschrift erg lelijk geworden en gekrompen.

Goede service, perfect!

Via de webshop besteld, pakket retour en een nieuwe bestelling direct af kunnen halen in filiaal. Netjes correct, super tevreden.

Twee verschillende schoenen in één doos

Twee weken geleden schoenen ontvangen, waarvan de verkeerde maat erin zat en twee verkeerde schoenen. Daarom meteen gebeld en hier werd erg goed op gereageerd, er zouden meteen twee goede schoenen mijn kant op komen. Helaas heb ik deze niet binnen gekregen en heb ik de schoenen voor meer geld maar elders besteld... Erg zonde nadat er een goede oplossing werd geboden

Traag

Website erg traag. Bestelling loopt steeds weer vast. Ook de bezorging was erg traag.zonder sneeuw en ijs moest ik al een week wachten voordat ik de vraag kreeg of ze het opnoesten sturen of dat ik het ophaal. Na 1.5 week waarschijnlijk morgen de bestelling binnen.

Vriendelijk personeel en hulpvaardig.

Gewoon prima!

Alles duidelijk zowel de bestelling als de levering. Ik zie ze zeker als een aanrader

Goed georganiseerd!

Via de webshop besteld, af kunnen halen in filiaal. Netjes correct, super tevreden.

Mooi georganiseerd!

Mooi dat het zo kan alleen erg druk online, overbelast....

Gemak en persoonlijk

Gemak en persoonlijk,

Mooie kleding voor een nog mooiere prijs

Leuke aanbiedingen gekocht van merk kleding zeer tevreden afgelopen zomer ook live in de winkel geweest wat een toffe zaak

Super service en dito klantenservice

Service zoals je niet meer vaak meemaakt! Meer dan een aanrader.

Sakestore is top

Sakestore is top. Alleen Postnl liet een steekje vallen.

Goede service, snel geld terug

Had een jurkje besteld,helaas viel erg ruim. Pakje kon via de post teruggestuurd worden, had binnen een paar dagen mijn geld terug. Ik hoop snel weer bij jullie in de winkel te komen om gelijk te passen.

Heel tevreden.

Snelle levering en jegging zit heel mooi.

Goede servive

Betaling lukte niet online, was een foutje in de webshop wat zeer zeker verbeterd moet worden. Voor de rest mooie collectie, goede prijs en goede service!

was precies wat ik besteld had en past perfekt.

hetzelfde als hierboven.

Snelle en vriendelijke service!

Snelle en vriendelijke service!

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.