Goed maar ik ga liever naar de winkel

Goed maar wij gaan liever naar de winkel

goede levering en ontvangst

prima voor elkaar!

eerste bestelling bij sake store

Ik kende deze winkel nog niet. De bestelling werd snel verwerkt. De kleding heeft een leuke korting. De levering was ondanks het slechte weer ook snel.

Tevreden

Duurde lang voor de bestelling werd bezorgd maar erg blij met de kleding!

Voldoende

Mooie spijkerbroeken

Prima verzorgd

Toffe winkel, maar ook online super goed en een top service!!

Maandag bestellen en dinsdag in huis!! Top service!!

Goede en snelle service

Alles netjes en.optijd geleverd

Prima afhandeling, goede prijs.

Mooie collectie en leuke prijzen

Mooie collectie en leuke prijzen. Snelle levering dus snel shinen.

Fijn online shoppen bij Sake store en helemaal tijdens de SALE

Goede kleding

Erg lang wachten op bestelling

Inmiddels precies 1 week verder en nog altijd niets ontvangen. Wel contact gehad via mail en ook snel antwoord gehad dat mijn bestelling nog niet compleet was. Kon tot 5 werkdagen duren. Ook deze zijn inmiddels in maar nog geen verzend bericht.... helaas. Hoop dat ik mijn bestelde artikelen alsnog ontvang.

goed prijs goede producten

We spannend om tijdens deze rockdown kleren te kopen via internet. Vooral broeken. Daarvan heb ik er twee besteld en de maten waren precies goed. Ben erg tevreden over wat ik opgestuurd heb gekregen.

Nette service!

Fijne service , netjes ingepakt,prettige website enige minpunt duurde lang voordat ik m’n pakketje binnen kwam

prima goede service

Mijn bestelde kleding snel en netjes thuis bezorgd door vriendelijke medewerkers.

Top levering en super kleding

Top levering en super kleding

Snelle en correcte levering

Snel geleverd en ook retourzending snel afgehandeld.

Super bezorging in Friesland de

Helemaal top

ik winkel er al heel lang normaal in de winkel. Maar nu dus online Maar ook nu online ook een super service.

Makkelijk te bestellen snelle levering en makkelijk retour als dat nodig is.

Goede en mooie kleding voor een goede prijs in de sale!Vanwege Corona iets latere bezorging!

Snelle levering en prima kwaliteit!

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.