Mooie kleding, veel keuze en professioneel

Snelle verzending en keurige levering in ruime plastic (herbruikbare?) zakken. Prima webshop!

Ik ben tevreden tot nu toe over de spullen die had ik gekocht.

Up toe date

Goede service.

Mooie betaalbare kleding .

top geregeld

snel leverbaar

Bestelling de volgende dag binnen.

Eerste keer iets besteld en volgende dag binnen. Ga ik vaker gebruik van maken.

Goede snelle service

In deze tijd met winkel sluiting hadden we wat besteld. Binnen korte tijd kwam de filiaal manager het persoonlijk brengen. Top service

Top!! Snelle levering en goede kleding

Goede kleding, en snelle levering!

Vlotte afhandeling met keurige informatie ovet de stand van zajwn!

Mijn bestellingen via de webshop zijn snel verwerkt en geleverd. Bij een volgende bestelling waren de artikelen helaas niet helenaal naar de zin. Via een duidelijke omschrijving het pakketje retour gestuurd. Daarna keurig op de hoogte gehouden hoe ver deze in het verwerkingsproces zat. Top!

Reageren snel op bestelling en komt netjes aan. Betrouwbare webshop.

Vlotte bestelling en levering

Prima geregeld

Makkelijk, duidelijk en snelle levering

Is gewoon n geweldige zaak!!

Duurde via tnt verzorgen erg lang! 8 dagen zeker ! Ze hebben t ook zelf bezorgd en dat was dezelfde dag al thuis bezorgd !

Vlot binnen en goeie service . Ik haal altijd bij sake store mijn broeken

goede en snelle aflevering, met de coronacrisis alles goed geregeld.

Vriendelijk snel geleverd goede service

Vriendelijk snel geleverd & goede service

Super, goede service en in Coronatijd keurig thuis afgeleverd

In Corona tijd keurig thuis afgeleverd! Altijd goede service in Burgum.

Super goede en snelle service

Heel tevreden! Een artikel ruilen en binnen een paar dagen het andere artikel alweer in huis. Ook de chat reactie snel en behulpzaam. Super goed, De website zelf mag nog wel wat aandacht hebben. Bestellen online ging iets minder makkelijk.

Prettige gevarieerde winkel

Leuke winkel met fijn personeel.

Net voldoende

Online bestelling is keurig bezorgd. Maar.... De band waaraan de rok vast zit is op verschillende plaatsen los . Het stiksel is los. Dat controleer je toch bij het inpakken, voordat het artikel naar de klant wordt verstuurd. Of niet dan? Wordt de kleding niet gecontroleerd voor verzending?

Dik tevreden!

Snel bezorgt.

Vlotte levering

Via internet een bestelling gedaan. Een bevestiging ontvangen op de mail en bij het verzenden van de bestelling een track & trace code. Dik tevreden! Als we een x in de buurt zijn, zoeken wij deze winkel op.

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.