Prima, maat 40 pste, 41 retour

De retour in de winkel in Balk lukte niet, graag hoor ik of het ondertussen wel is gelukt?

Mooie winkel met aanbod dat precies mijn smaak is

Winkel heeft hele mooie spullen. Maar als je 2 kledingstukken koopt in de Sale, terwijl de korting kort daarna met nog eens 10% oploopt, blijf je toch met een enigszins zuur gevoel achter. Maar goed, het juiste moment van aankoop is altijd lastig kiezen. Als je wacht tot de maximale korting is bereikt, is de juiste maat wellicht ook al uitverkocht.

Altijd goede service

Super snel en netjes bezorgd.

Servicegericht, klantvriendelijk en snel

Uitermate goede service, zeer vriendelijke medewerkers, snelle reactie en verzending. Daar kunnen ze in de Randstad wat van leren!

Snelle bezorging

Wat betreft mijn bestelling kan ik op dit moment nog niets zeggen. Bestelling is een verjaardagscadeau en moet nog gegeven worden. Bestelling en bezorging ging fantastisch. Zeer snel in huis.

Super Webshop

Mijn eerste bestelling gedaan bij Sake Store heb een mooi teddy gilet besteld zag er precies zoals op foto uit hele mooie kwaliteit de maat was prima!Snel bezorgd en zonder verzendkosten !Hier ga ik vaker bestellen ruime keus in leuke kleding.

Geweldig personeel

Geweldig personeel vriendelijk en behulpzaam

Fijne ervaring met deze winkel

Werd snel bezorgd

Eerste ervaring: voor herhaling vatbaar!

Ik ga er zeker nog eens bestellen.

top service

Niet geheel tevreden over een kledingstuk, super opgelost, fijne klantenservice, kleinschalig. Ik zou er zelf zeker weer bestellen en het andere aanraden.

Alles goed geregeld

Alles ging goed

Niet logische website uitstekende levering en service

Zeer prettig bedrijf

De levering was snel en correct verpakt. Goede service , makkelijke website en vriendelijke mensen. Kortom geen enkele reden om minder dan 5 sterren. Bedankt en zeker tot ziens!

Heel snel en keurig afgeleverd.

Niets op aan te merken.

Heel erg blij met mijn bestelling

Een mooi gilet in de aanbieding gekocht, heel erg blij mee. Ondanks de feestdagen was het pakket snel verzonden en ontvangen.

Snelle levering goede prijs

super!

duidelijk, snel en correct

Leuke winkel, vlot personeel

Ruime keus Leuke kleding, zowel voor kinderen als volwassenen Vriendelijk geholpen Makkelijk online bestellen en eventueel retourneren Goede prijs-kwaliteit

Vertrouwde omgeving om te winkelen.

Snelle levering! En fijne merken.

Ik was zeer teleurgesteld hoe ik mijn broek heb ontvangen. Zat helemaal onder de vlekken. En niet zo’n beetje.Heb de broek eerst moeten wassen en afgewacht of de vlekken eruit gingen. Gelukkig was dat het geval. Maar was niet tevreden over de afhandeling. Jammer!

Snelle levering, nette afhandeling

Ik had ondanks de feestdagen mijn bestelling snel in huis. Ook een artikel wat ik retour heb gestuurd werd heel snel verwerkt en de betaling ervan ook. Kortom alles wat je van een fijne webshop verwacht.

Mooie broek

Snelle levering. Mooie kwaliteit.

Tevreden

Altijd mooie kleren

Goede service behulpzame personeel

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.