Mooie kwaliteit, goede service!

Het bestelde gordijn is van mooie kwaliteit en netjes op maat gemaakt. Super tevreden!

Goede service, mooie gordijnen. Duidelijke instructies voor het maatnemen. Heldere communicatie over de status van de gordijnen. Gordijnen precies op maat.

Mooie gordijnen, snelle levering.

Wat mij opviel is de zeer ruime keuze in kindergordijnen. De gordijnen voor de babykamer zien er precies uit als op de foto van de website. De levertijd was sneller dan verwacht, binnen enkele dagen waren de gordijnen klaar en afgeleverd.

Hele nette service en kwaliteit

Goede kwaliteit gordijnen, veel keuze, previes gevonden wat we zochten. Leveringstermijn was zoals van te voren aangegeven, werd netjes hangend vervoerd en geleverd in nette kledinghoes.

Heel tevreden

Duidelijke aanwijzingen over hoe te meten en het resultaat is perfect. Mooie kwaliteit en keurige bezorging.

Ik ben zeer tevreden over het gordijn

Op zoek naar een gordijn op maat gemaakt kwam ik op kindergordijnen.nl. Daar vond ik een ruim assortiment. De uitleg voor het opmeten van het gordijn was helder, de bestelwijze duidelijk. Binnen een redelijke termijn had ik het gordijn in huis. Tussentijds werd ik goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Ik ben erg tevreden over het resultaat: een mooi, passend verduisterend gordijn voor de kamer van mijn dochter!

Vlekkeloos

Mijn ervaring met Kindergordijnen.nl is helemaal prima. Gordijnen makkelijk uit te zoeken en samen te stellen op site, bestelling eenvoudig en kwamen tijdig en in goede conditie thuis aan. Helemaal goed!

Mooie gordijnen, goede communicatie/service

Vandaag hebben wij onze gordijnen binnen gehad (Albani met semi-verduistering). Ik vond ze gelijk al mooi, maar de blik van mijn dochtertje was helemaal geweldig:) ze stond stralend te springen in haar nieuwe kamertje. We zijn erg tevreden met de communicatie over het proces en de gordijnen! Bedankt kindergordijnen.nl!

Great!

Excellent online store with superior quality and service

Heel tevreden.

Drie keer gordijnen besteld. Alle keren snel geleverd en precies zoals we besteld hadden. Heel tevreden.

Mooie gordijnen, vlotte levering

Wij zijn zeer tevreden met de gordijnen voor de baby kamer! De gordijnen zijn netjes gemaakt en vlot geleverd. De proefstaaltjes met de bijgeleverde verduisteringsstof staaltjes gaven een goed beeld van hoe het gordijn er uit zou komen te zien. Al met al een top service!

De grote keuze op de website, de heldere uitleg, de levering, alsook de kwaliteit van de gordijnen en het gemak om ze op te hangen... Van alles zeer tevreden! Het gordijn fleurt onze kinderkamer helemaal op :-). Een website om te onthouden voor de toekomst.

Super service van Jelmer

De inbetweengordijnen die ik heb besteld zijn in één woord geweldig. Precies zoals ik mij had voorgesteld. Ik ben bij heel veel winkels geweest maar kon niet slagen. Ik ben heel blij dat ik deze site heb ontdekt. Ga zo door, ook hoe jij, Jelmer, de klant benaderd.

Geweldig! Wat een service!

We hebben gordijnen voor de babykamer besteld. Bij binnenkomst bleek er een klein gaatje in de verduistering te zitten. Na enig mailcontact stond kindergordijnen.nl erop het te herstellen. Het gordijn werd op een door ons gekozen dag opgehaald en na 1 week hadden we een nieuw gordijn binnen. Klassewerk. De gordijnen zijn mooi op maat en passen goed.

goede kwaliteit, fijne service

Regelmatig krijg je een mailtje met de update van de status van de gordijnen. Gordijnen fijn binnen afgesproken tijd geleverd. Mooie kwaliteit van de gordijnen en goed afgewerkt. Zeker aan te bevelen.

super

Wij zijn enorm blij met onze nieuwe gordijnen en verrast hoe mooi de gordijnen vallen met de wave plooi . Het presentje en het mooie kussen van dezelfde stof vinden wij geweldig leuk en attent .

Super goede service en hele mooie gordijnen!

Bij het bestellen konden we gebruik maken van het instructie filmpje op de website. Hierdoor wisten we precies wat we moesten bestellen. Vandaag hebben we de gordijnen ontvangen en meteen op kunnen hangen. De gordijnen zijn super mooi gemaakt en het contact tussendoor was goed. Zeker aan te raden!

Gordijnen zijn meer creme dan verwacht. Daarnaast voldoet de plooi methode met een touwtje niet aan mijn verwachtingen. Dit wordt ook nergens op de site aangegeven. Ik had dit graag van te voren geweten, want dan was de kans groot dat ik de gordijnen niet op maat had laten maken. Voor het geld vind ik dat dat gedeelte er een beetje goedkoop uitziet. 2e deel: nav onze 1e recensie contact gehad met kindergordijnen.nl. Hebben de gordijnen alsnog met een enkele plooi ontvangen. Deze service ervaar ik als zeer goed. Bij de levering van de nieuwe gordijnen de oude gordijnen meegegeven aan de transporteur. En als verrassing een kussen ontvangen in hetzelfde design als de gordijnen. Kan niet anders zeggen dan dat kindergordijnen.nl dit zeer netjes heeft opgelost voor ons.

In één woord geweldig,gordijnen / vouwgordijn snel geleverd Zien er prachtig uit ,netjes gemaakt . Vooral vouwgordijn met een patroon . Deze loopt wel door , baleinen zitten aan de voorzijde Aanrader om gordijnen te bestellen bij Jelmer

Mooie kwaliteit, goed geholpen, klantvriendelijke winkel

Gevarieerd aanbod. Op maat te bestellen. Dat geldt helaas alleen niet voor de gordijnrails die wat lastiger te vinden waren, maar deze zijn wel vrij eenvoudig zelf in te korten en wel fijn dat je die meteen kan meebestellen. Erg prettig dat je makkelijk via WhatsApp vragen kan stellen en ik kreeg ook snel antwoord. Een leuke verrassing was het kleinigheidje erbij voor de baby die op komst is. Als binnenkort ook de gordijnrails op maat kunnen worden besteld kan het laatste puntje er nog bij gescoord worden.....

Boven verwachting!

Hadden we deze webwinkel maar eerder ontdekt. Het heeft ons positief gestemd wat betreft internet aankopen. De keuze is reuze en van goede kwaliteit. Snel geleverd en zorgvuldig verpakt. Ook zaten er als cadeau twee kussentjes bij welke zijn gemaakt van dezelfde stof waarvoor onze dank. De mensen achter dit bedrijf weten nog wat service en persoonlijk contact is. Chapeau! Bedankt voor de prachtige gordijnen. Tineke.

Top service!

Dankzij het filmpje met instructies hoe je de gordijnen moet opmeten is het ons gelukt gordijnen te bestellen. Nadat ik de bestelling had geplaatst ging alles in vlot tempo en hadden we ze snel in huis. Tijdens het proces word je goed geïnformeerd over de status van je bestelling, super dus. En bedankt voor de babyspeeltjes, hartstikke leuk!

Fantastische customer service & mooie kwaliteit gordijnen

Zowel voor het plaatsen van de bestelling, als erna (ik had per ongeluk de lengtemaat van de gordijnrail voor breedte opgegeven terwijl ik een specifiek totale maat in gedachten had). Jelmer was zeer behulpzaam bij het antwoorden van mijn vragen en het aanpassen van de breedte voor de werkelijke bestelling. Via e-mail werd ik goed op de hoogte gehouden van elk stadium van de productie en wist ik precies wanneer de gordijnen geleverd zouden worden. Een fantastische customer service en het eind resultaat is mooi afgewerkte en hoge kwaliteit gordijnen voor de nieuwe babykamer. Hartelijk dank!

Mooie afgewerkte kindergordijnen!

Super service, goede kwaliteit en ook nog een persoonlijke note met iets extra's bij de verzending. Ga zo door!!

Kon niet beter!

Niks negatiefs te melden. Alles was prima.

van Echtenstraat 43

7902 EL Hoogeveen