overzichtelijke site en prima service

Fijne, overzichtelijke webwinkel waar ook nog sprake is van een persoonlijke benadering. Een aanrader!

Professioneel

Eerste hele goede ervaring met kindergordijnen.nl. Naast een heel mooi gordijn, vind ik de communicatie gedurende het proces heel prettig. Dat je per mail op de hoogte wordt gehouden vannde status vind ik heel prettig. Wordt daarna keurig bezorgd.

Super mooie gordijnen

De gordijnen waren meer dan €100,- goedkoper dan via een lokale winkel, zijn super mooi op maat gemaakt en waren (in de bouwvak) binnen 3 weken geleverd. Wij zijn super tevreden en zouden hier zo weer bestellen!

Top ervaring!

Best superspannend om gordijnen online te kopen, maar door de duidelijke meetinstructies en video’s was alles voor ons duidelijk. Binnen 2 weken konden we de gordijnen voor onze dochter en zoon ophangen. Het resultaat is prachtig en door de extra verduistering worden de kamertjes er goed donker van. de gordijnen zijn mooi gemaakt en van goede kwaliteit. De kinderen zijn er heel blij mee, en wij dus ook:-)

De kamer fleurt er helemaal van op!

Met het ophangen van de fleurige gordijnen, is de grote meisjeskamer van onze dochter helemaal af. Ze staan prachtig! Mooi kwaliteit stof en goed verduisterend. Onze dochter was bij binnenkomst meteen gericht op alle vlinders die op de gordijnen staan. Ze moesten meteen dicht en mochten niet meer open. Omdat de kamer verder rustig is, vallen ze goed op. Ondank dat het lieve zachte kleurtjes zijn. Wij zijn dus erg tevreden! Klein aandachtspuntje. De bellenblaas had een beetje gelekt. Gelukkig zaten de gordijnen in plastic en is het zeepsop niet op de stof gekomen. Het is vooral in de folders en de verpakkingen van de andere cadeautjes getrokken. Dat was wel jammer.

Goede service en schitterend eindresultaat!

Het was best spannend om online een gordijn te bestellen en zelf alles in te meten. We hebben daarom diverse keren contact gehad met Jelmer, om zeker te zijn dat het goed zou gaan. Hij hielp ons heel goed en reageerde heel snel op onze mailtjes. Het bestelde gordijn was binnen twee weken geleverd en is echt heel mooi afgewerkt. En na het gordijn te hebben opgehangen bleek de maat ook perfect! De babykamer is nu echt af! Bedankt Jelmer! Ook voor de leuke extra's bij de levering!

Zeer snelle en vriendelijke service

Het bestellen van de gordijnen is zo eenvoudig! Ze waren veel sneller geleverd dan dat ik had verwacht. Sterker nog ze waren mooi op tijd voor de verjaardag van een van mijn neefjes. De kleintjes waren er beiden zo blij mee! De gordijnen zijn van mooie kwaliteit. Ook waren de kleuren van de Hubble gordijn echt prachtig. Ik was eigenlijk verrast en enigszins verbaasd hoe mooi de kleuren waren en hoe scherp alles was geprint op de stof. En als kers op de taart hebben de kleintjes ook nog een wat leuke cadeautjes gehad als extraatje. Zo lief en attent! Gordijnenwinkel is echt een aanrader. Ontzettend goede, lieve en vriendelijke service

Ik ben van A tot Z uitstekend goed geholpen.

Tijdens het uitzoeken van de gordijnen voor de kinderkamer liep ik tegen wat dingetjes aan, waardoor het bestellen van gordijnen steeds uitbleef. Jelmer was zo vriendelijk om mij hierin bij te staan. D.m.v. een videoverbinding keek hij met mij mee en gaf hij mij heel goede adviezen. Alles bij elkaar duurde het aardig lang, maar hij was heel geduldig en nam er echt de tijd voor. Goeie service! Over de gordijnen (Superstar) ben ik meer dan tevreden. Kwaliteit is top! Het maakt de kamer heel gezellig. En ook goed donker. Bedankt Jelmer, voor de prettige samenwerking.

Gordijnen top, maar overbodige extra's

Gordijnen van goede kwaliteit en levering ervan prima. Enige minpunt is de tas met extra spullen, hebben we niet besteld en krijgt mogelijk nog een eerste leven via de kringloop. Suggestie om dat optioneel te maken, sommigen zullen er wellicht blij mee zijn, wij vinden het milieuverspilling.

Snelle service, duidelijke communicatie!

Prima service, de communicatie is heel duidelijk en je hebt snel reactie op vragen. Gordijnen werden netjes bezorgd, ook daar werd duidelijk over gecommuniceerd. Goed ingepakt met een leuke verrassing erbij, super! Kwaliteit van de gordijnen is mooi, netjes afgewerkt. Super tevreden.

Supersnel geleverd, goede kwaliteit en heldere communicatie. En prachtige gordijnen!

Had het niet zo verwacht.

Prima service. Goede toelichting op het meten. Snelle reactie op berichten.

In één woord, GEWELDIG!

We zijn onzeker als het aankomt om iets op internet te kopen, helemaal als het maatwerk betreft. Jelmer heeft ons steeds keurig en geduldig telefonisch te woord gestaan en al onze vragen beantwoord en onze onzekerheid weggenomen. De gordijnen waren binnen 10 dagen bezorgd en ze zijn prachtig, mooie stof van goede kwaliteit en netjes gemaakt. Dat laatste beslist, omdat ik zelf gordijnen heb gemaakt en weet hoe gordijnen behoren te worden geconfectioneerd. We kunnen nu iedereen die gordijnen wil aanraden dat bij jullie te bestellen op internet. Jelmer nogmaals bedankt! Ageeth en George uit Zutphen

Via internet bestellen was ik eerst nog al sceptisch over maar zelf inmeten via hun aanwijzingen kan het niet mis gaan prima en zeer netjes afgeleverd doe het de volgende keer weer zo

Prima service!

We waren al heel tevreden met de mooie gordijnen en service; maar na een ongelukje met een van de gordijnen hebben we pas echt kunnen profiteren van de uitstekende service en klantvriendelijkheid. Echt een aanrader voor je kindergordijnen!

Snelle levering en goede kwaliteit

Wij hebben nu drie keer gordijnen besteld en zijn zeer tevreden. Snellere levering dan verwacht, goede kwaliteit en er zaten ook nog wat leuke cadeautjes bij. Aanrader!

Ik had zelf ondanks de goede opmeet-adviezen een typefout gemaakt, waardoor de gordijnen te kort waren. Ondanks dat het mijn fout was, werd meteen zowel meelevend als dienstverlenend gereageerd en had ik heel snel de gordijnen in de goede maat in huis voor een fijne prijs.

Goede communicatie en uitstekende kwaliteit

Nu al meerdere gordijnen besteld, steeds tevreden. Kwaliteit is super en goede communicatie wat betreft bestel proces. De verduisterende gordijnen doen dat ook echt en houden warmte tegen in de zomer.

Geweldige service, echt een winkel waar we terug gaan komen

De website is heel duidelijk, en alles prima te volgen. Ook zijn er op de website filmpjes te bekijken hoe je alles moet doen (opmeten) en hoe alles wordt gefabriceerd. Na het bestellen word je keurig op de hoogte gehouden van de voorgang van je bestelling en aflevering tot aan de deur. De kwaliteit van de nieuwe gordijnen is uitstekend. Omdat het gordijnen voor de kinderkamers betrof kregen onze kinderen er ook nog allemaal leuke kadootjes bij. Verder noemenswaardig is dat deze winkel KiKa financieel ondersteunt wat wij ook zeer positief vinden.

Uitleg en verdere afhandeling top!

Uitleg in filmpje is al duidelijk, Voor de zekerheid nog even gebeld en werd keurig en rustig te woord gestaan. Regelmatig via mails op de hoogte gehouden en bezorging was ook helemaal top! Kreeg ook nog twee gratis bijpassende kussentjes.

Prima in orde!

Heel tevreden over de manier waarop alles medegedeeld wordt. Ook heel tevreden omdat de aankondiging van het leveren exact was. Het gordijn is heel mooi verpakt. Het gordijn is heel professioneel gemaakt waarvoor dank.

Transparant in hun communicatie mbt de levering. Met zorg verpakt en verstuurd en de kwaliteit boven verwachting!

geweldig resultaat

goed contact en goede levering en een geweldig resultaat

Precies zoals op de foto

Vooraf hebben we een kleurenstaal besteld om te kijken of het gordijn bij de rest van de slaapkamer paste. Het bestellen van de gordijnen ging gemakkelijk en daarna werden we goed op de hoogte gehouden middels de email over de status hiervan. De bezorging was binnen de afgesproken tijd. Er zat zelfs een leuk cadeautje bij!

Een aanrader voor een ieder: veel keus, goede kwaliteit en prima communicatie.

Hoewel ik geen kinderen heb, heb ik prachtige gordijnen gevonden bij Kindergordijnen. Er is een ruime keus. Ik heb eerst een aantal proefstaaltjes besteld. Dat is een aanrader. De meetinstructie is helder zo ook het bestellen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. De gordijnen zijn prachtig. Ik kan een ieder Kindergordijnen aanraden.

van Echtenstraat 43

7902 EL Hoogeveen