Mooie gordijnen en goede service

Erg fijn dat we een sample konden bestellen. Heeft ons zeer geholpen in onze keuze. Ook de levering was binnen 3 weken en zijn goed op de hoogte gehouden.

Super mooie gordijnen.

Mooie gordijnen met nette afwerking. Wij zijn heel erg tevreden en het was ook keurig bezorgt in een zak. Ons zoontje is er heel erg blij mee.

Zeer tevreden!

Wij hebben al een aantal keer hier besteld en elke keer was het netjes gemaakt en geleverd.

Mooie kwaliteit gordijnen voor een prima prijs.

Wij hebben bij gordijnenwinkel.nl prima gordijnen besteld voor een goede prijs. De keuze op de website was zeer uitgebreid en je kon ook nog een proefmonster bestellen zodat je zeker weet dat het de juiste kleur en kwaliteit is. Tijdens het maakproces werden wij door gordijnenwinkel.nl netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen. Het resultaat is mooi gemaakte gordijnen! We zijn erg tevreden!

Prachtig gemaakt en goede kwaliteit

De gordijnen zijn goed genaaid en de kwaliteiten van de stof is prima en voldoet helemaal aan de verwachting die ik had op basis van de website. Ze waren goed verpakt (hangend) en door een heel correcte bezorger keurig op tijd afgeleverd.

Precies zoals gehoopt!

Op de website staan ontzettend veel leuke gordijnen. Om een goede keuze te kunnen maken hebben we eerst wat staaltjes ontvangen. Hierdoor konden we precies de goede kleur gordijnen voor de kamer van ons zoontje bestellen. Ze werden snel en met hangend vervoer netjes afgeleverd en er zat zelfs nog een tasje met een paar leuke verrassingen voor ons zoontje bij. Ontzettend tevreden!

Goede service en zeer klantvriendelijk

Jelmer denkt goed mee met de klant en levert hoogstaande kwaliteit.

mooie gordijnen, en snelle levering, eerder dan gepland!

mooie gordijnen, en snelle levering, eerder dan gepland!

Prima kwaliteit en service

Precies zoals op de foto. Snel geleverd.

Hele mooie gordijnen, uitstekende service!

Ontzettend tevreden over de goede service!! Afgelopen week hebben we de gordijnen ontvangen. Wat zien ze er mooi uit!! Wat attent om er cadeautjes voor de kinderen bij te doen en de restjes stof.

De hele kamer is een ruimtestation

Kindergordijnen biedt een hele fijne website die alle onzekerheden over meten en ophangsystemen weet op te vangen. Gordijnen zien er mooi uit. De hele kamer van mijn dochter is veranderd. Tijdens de levering hield kindergordijnen je ook ook goed op hoogte van de status.

Hele mooie gordijnen met goede service.

Meerdere gordijnen besteld en dik tevreden. Goede kwaliteit, netjes afgeleverd, goede service en dan ook nog met een extraatje voor de kinderen. Super leuk!

Prachtige gordijnen!

Wederom zijn wij ontzettend tevreden met de gordijnen (dit keer King of the Jungle stof)! Hele mooie kwaliteit stof en voering en prachtig gemaakt. Onze dochter is er ook enorm blij mee.

Mooie stof, goed gemaakt, perfect!

Snelle verzorgde levering, goed gecommuniseerd. Mooie gevoerde gordijnen.

Het zijn prachtige gordijnen en de service was top. Snel geleverd en onze last minute wijzigingen konden probleemloos worden verwerkt. De levering was ook zeer goed verzorgd met attente details en gratis kussen van dezelfde stof. In één woord: Super. Bedankt!

degelijke gordijnen en snelle levering

ik ben blij met de gordijnen die we hebben ontvangen. er was een ruime keuze in het aanbod. Dat was fijn. vooraf hebben we een stofstaaltje bekeken/gevoeld. het eindproduct voldeed hier ook aan. we hebben gekozen voor volledige verduistering en dat klopt ook. alleen aan de onderzijde komt nog wat ligt onder het gordijn door, omdat het golft. Dan hadden we misschien een andere manier van ophangen moeten kiezen. de gordijnen werden binnen 2 weken thuis gestuurd inclusief een leuk presentje voor de kids.

Gordijnen besteld bij kindergordijnen Wij waren verrast hoe goede kwaliteit en perfect de gordijnen zijn aangeleverd , een kussentje als cadeautje en een paar leuke speeltjes Ik zou hier zeker weer wat bestellen zonder twijfel

Helemaal tevreden

Door eerst een staaltje op te vragen, hadden we al een indruk van de stof gekregen. Ook werden we er toen op gewezen om de gordijnen te laten voeren/verduisteren, wat een erg goed idee was. We hebben de gordijnen voor 3/4 laten verduisteren en twee paar gordijnen besteld, voor beide kinderkamers. Eerst nog wat persoonlijk contact gehad over het opmeten van de maten en nu hangen ze uit te hangen. Gordijnen maken een kamer toch echt af! Netjes bezorgd ook op een hanger, dus zeker een aanrader!

Goed, snel reactie op mail en duidelijke communicatie

Wij zijn heel tevreden over de bestelling en afhandeling van de gordijnen voor de babykamer. Er werd snel op de mail gereageerd en duidelijke communicatie erg fijn (ook mbt advies). Zeker aan te raden!

Snel, netjes en een goede kwaliteit

Eerder hebben we al gordijnen voor de kamer van onze dochter besteld met goede ervaring: vlotte service, mooie kwaliteit. Bij het bestellen van gordijnen voor onze andere dochter hebben we dezelfde ervaring.

Uitstekende informatievoorziening en nette gordijnen volgens verwachting

Handige website met goede hulp. Super dat we regelmatig op de hoogte werden gesteld van de voortgang. We vinden de gordijnen mooi en ze zijn volgens verwachting. Ik raad het zeker aan anderen aan! Bedankt Kindergordijnen!

De kwaliteit van de gordijnen is erg goed en de communicatie vanuit het bedrijf (zelfs is het weekend en binnen korte tijd!) was uitstekend. Ik heb meerder updates gehad over de status van de gordijnen. Er werd zelfs meegedacht toen het staaltje dat ik besteld had niet op voorraad was.

Eerste bestelling bij jullie geplaatst en heel tevreden. Prima service mooie afwerking.

Mooie gordijnen, blij mee!

Blij met de gordijnen die ik heb besteld voor het kamertje van m’n dochtertje. Mooie kleur, mooie stof, mooie gordijnen!

Super service en maatwerk

Mooi gemaakt, goed op de hoogte gehouden en netjes bezorgd! Helemaal top

van Echtenstraat 43

7902 EL Hoogeveen