Goed, snel, mooi, ruime keuze voor kindergordijnen.

Gebruiksvriendelijke website, duidelijke instructies voor het opmeten van de maten plus tips. Levering zoals vermeld op site, keurig op tijd. Mooie gordijnen van goede kwaliteit. Erg tevreden.

Perfecte afwerking en transport, zeer tevreden!!

Zeer goede afhandeling en afwerking. Kwestie van ophangen en klaar.

Heel tevreden

Ruime keuze in gordijnstoffen. Duidelijke communicatie over de bestelling. Handige site. De gordijnen zijn heel netjes afgewerkt. Leuke attentie ontvangen.

Top service!

Ondanks een fout die ik zelf had gemaakt super goed geholpen. Er werd gebeld om te controleren of het geen foutje was, dacht goed mee en de gordijnen waren heel snel geleverd.. dat noem ik een top service! Mijn dochtertje is super blij met haar nieuwe gordijnen en de verrassing die er ook nog bij zat voor haar!

Mooie gordijnen. Vlot ontvangen. We kregen er al verrassing een paar kadootjes bij waar de kinderen helemaal weg van zijn. Bedankt!

Super mooie gordijnen voor een nette prijs!

Ik heb gordijnen voor de babykamer besteld. Na de meetinstructies op de website te hebben gevolgd deze besteld. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en ze werden binnen de termijn geleverd. Ze werden hangend bezorgd en waren zelfs al helemaal glad gestreken. Gelijk opgehangen en de maat was perfect! Kamertje is nu echt af!

Goede en snelle service

Ik heb losse gordijnen stof besteld van Woezel en pip. Dit is netjes in verpakking bezorgd. Ook was dit een snelle levering. Ik ben erg tevreden.

Prachtige gordijnen en efficiënte, persoonlijke, service!

Mijn zoektocht naar leuke gordijnen voor de kinderlogeerkamer heeft even geduurd. Uiteindelijk vond ik online bij KinderGordijnen.nl een grote keus en ook het "ideale" gordijn. Fijn dat we ook stalen konden beoordelen. De afhandeling was onverwacht persoonlijk (snelle reactie op mails over vermeende meetfout door ons) en prettig. We hadden de gordijnen snel in huis en ze zijn echt helemaal naar wens. Voor herhaling vatbaar!

Superleuke gordijntjes!

Snelle levering, leuk ook dat er wat kleinigheidjes in de doos toegevoegd waren! De gordijnen zijn absoluut naar wens.

Zeer tevreden met mijn bestelling

Voor onze zoon voetbal gordijnen besteld, super mooi, prima kwaliteit en goede communicatie omtrent de bestelling.Voor de kinderen ook nog leuk aardigheidje bij de bestelling meegestuurd.

Mooie stof en goede kwaliteit

We zijn heel tevreden over onze bestelling. De gordijnen zijn gevoerd met verduisterende stof en vallen mooi. Doordat de gordijnen hangend werden vervoerd, ontvingen we ze vrijwel kreukvrij. Top!

Prachtige gordijnen!

Prima instructies op de website hoe de gordijnen dienen worden opgemeten en gordijnen hangen perfect! Goede en snelle service via telefoon indien je vragen hebt. Heel blij met onze nieuwe babykamer gordijnen!

Ik ben erg klantvriendelijk geholpen en heb goede kwaliteit stof ontvangen!

Ik ben erg vriendelijk en netjes geholpen. Snelle levering, en goede kwaliteit stof. Zeker een aanrader!

Super leuke shopervaring met prachtig eindresultaat

Wat een goede, wat mij betreft allesomvattende, site voor kindergordijnen. De keuze is reuze :) De service is top (snel en accuraat) en het eindresultaat geweldig. Aanrader!

Duidelijke communicatie én verzorgde aflevering van gordijnen

De mails met stand van zaken, was erg leuk. De keurige aflevering van de mooie gordijnen was nog fijner. Dank voor alles:)

Topperdetop!!

Prachtig mooie gordijnen thuis bezorgd gekregen. Ze hangen super mooi! Mooie kwaliteit stof! Volledig verduisterend gekozen en de kamer is dan ook echt helemaal donker (terwijl het witte gordijnen zijn). De gordijn hangt in een nis en is na telefonisch overleg perfect op maat gemaakt. Boven, onder, links en rechts precies passend waardoor ook daar geen kiertjes licht. Netjes ingepakt met een autootje en stiften voor onze kleine man. Ook die is heel blij met zijn beestjes gordijnen. Onze ervaring met kindergordijnen.nl kan niet meer stuk, ik raad het iedereen aan.

Prachtige gordijnen, keurig afgewerkt!

De service was netjes en je werd goed op de hoogte gehouden van de stappen. Ook het zelf opmeten is goed uitgelegd. De gordijnen zijn prachtig en mooi afgewerkt! We zijn er heel blij mee!🥰😃

Prima service. Gordijnen keurig genaaid en netjes op tijd geleverd.

2de x besteld bij kindergordijnen.nl Veel keus, leuke stoffen en de gordijnen hangen er echt netjes bij!

Klantvriendelijk en goede service, ook 5 jaar na dato

5 jaar geleden gordijnen gekocht. Nu 1 haakje kapot. 1 belletje en krijg haakje kosteloos opgestuurd. Dat vind ik echt service, top!

Heel tevreden. Snelle service, mooie gordijnen!

We hebben net voor de 3e keer gordijnen besteld voor de kinderkamers. Iedere keer erg tevreden. De gordijnen zijn snel geleverd, ze zijn keurig op maat en de kleuren zijn mooi en lijken goed op de foto's op de website. Online bestellen (op telefoon) gaat ook eenvoudig. Tevreden klanten hier dus.

Overzichtelijke website en snelle levering

De website is overzichtelijk en duidelijk. makkelijk een bestelling te plaatsen. Tussentijds word je goed op de hoogte gehouden waar in het bestelproces de gordijnen zich bevinden en wanneer ze bezorgd gaan worden. Fijne service en ontzettend goede kwaliteit gordijnen.

Mooie kwaliteit en goede service

De gordijnen zijn van mooie kwaliteit en geheel volgens verwachting. De aflevering was netjes en met een leuke attentie. Levering vond precies binnen 2 weken plaats en tussendoor kregen we updates over de status. Het was het geld daarom waard. Een ander pluspunt zijn de meetinstructies voor de gordijnen op de website.

Opnieuw een bestelling waard!

Weken geleden voor het eerst gordijnen besteld voor slaapkamer zoontje en deze waren bij binnrnkomst helemaal wat we verwacht hadden, geweldig. Dus nu kamer van dochter aan de beurt was opnieuw een bestelling gedaan en wederom prachtige gordijnen en volledig tevreden. Bedankt voor de snelle service! Mariska

Super service en mooi resultaat

Iets langere levertijd vanwege een foutje in de stof, maar door de uitstekende communicatie was het wachten niet zo erg. De gordijnen voor de kamer van ons zoontje werden netjes verpakt geleverd en zijn mooi afgewerkt. Ze zien er super uit.

Duidelijk, snel, net en professioneel

Kindergordijnen heeft een uitgebreid assortiment aan stoffen en een hele duidelijke website voor bestellingen. Gordijn was net afgewerkt en heel snel geleverd! Hartelijk bedankt.

van Echtenstraat 43

7902 EL Hoogeveen