Geweldige site vergeleken met de rest!

Opnieuw enorm enthousiast en verrast met de levering van de door ons bestelde gordijnen. Het uitpakken was gewoon een feest. Een bijpassend kussentje en speelgoed auto en kleur plaat met podloodjes etc. Helemaal geweldig! Bovenal opnieuw prachtige gordijnen precies op maat en netjes gemaakt. Kortom helemaal tevreden. Team van kunde gordijnen ga zo door, top!

Super service!

De gordijnen bevallen goed. Heel tevreden over de service van de site, personeel en levering. Wat een leuke verrassing voor de kinderen!

Mooie gordijnen, goed geleverd. Alles volgens afspraak. Profi.

Mooie gordijnen, goed geleverd. Alles volgens afspraak. Profi.

Topservice

Heel mooie gordijnen en super goede service. Er werd fijn meegedacht over kleurstellingen en de gordijnen werden correct geleverd.

Uitstekend!

prima persoonlijk overleeg/advies, altijd op de hoogte gesteld over status van bestelling, alles in een: eersteklas!

Vriendelijke en snelle service

Ik werd vriendelijk geholpen en de kwaliteit van het gordijn is erg goed.

Ook voor de derde keer weer erg tevreden!

Voor alle 3 kinderkamers hebben we hier gordijnen besteld. En bij alle 3 zijn we super tevreden! Valt perfect, de stof en de kleuren zijn erg mooi en de verduistering is erg goed. Ook de levering is erg snel en ook een cadeau om uit te pakken! Zoveel kleine leuke cadeautjes voor de kinderen erbij verpakt. Zeker een aanrader!!

Prima gordijn en snelle levering

Ruime keus in gordijnen. Prima site, duidelijke meetintructie en duidelijk in te vullen. Komen zeker terug!

Top kwaliteit en goede service

Alles duidelijk aangegeven hoe te bestellen en goede uitleg over de in te voeren maten. Keurig verpakt en geleverd. Ze hangen prachtig, Volgende keer bestel ik hier weer.

Uitstekende kwaliteit, prima service en snel geleverd

Na een zichtzending hebben we de bestelling geplaatst. Werd goed op de hoogte gehouden en de levering was snel.

Mooi gordijn, op maat gemaakt

Fijn dat we eerst een knipstaal konden bestellen. Het gordijn is net zo mooi als op de site. Netjes in een hoes afgeleverd, met nog een presentje voor de kleine erbij. Je wordt redelijk goed op de hoogte gehouden van het proces. De actie met gratis bezorging met hangend vervoer bij aankoop van 2 kussentjes is wat misleidend: boven een bepaald bedrag is dit al gratis en daar zit je vrij snel aan....

Gordijnen kwamen sneller dan verwacht en hangen prachtig!

De gordijnen zijn van goede kwaliteit en mooi verduisterend. Mijn zoontje van 3 is helemaal in zijn nopjes met zijn nieuwe gordijnen. Iedereen wordt mee gesleept naar zijn kamer om ze te bewonderen.

Geweldig bedrijf

Kindergordijnen, een gat in de markt ! Wat hebben ze super toffe gordijnen voor alle smaken, thema's en wensen die je hebt! Ze zijn goed bereikbaar, beantwoorden snel gestelde vragen en denken ook mee in oplossingen! de levering is spoedig en erg netjes, ze komen kant en klaar in een nette verpakking geleverd en de gordijnen kunnen direct opgehangen worden! Voor de 3de keer hebben we weer een geweldige kamer afgemaakt met prachtige gordijnen!

Mooi kwaliteit gordijn, keurig gemaakt en snel geleverd!

Bedrijf nam contact met mij op voor nog een aanvullende vraag, meteen keurig antwoord terug als ik een vraag had. Zeer prettig en correct!

Super kwaliteit

Erg mooie gordijnen! Patroon loopt perfect door en valt mooi in de plooi. Wij zijn erg blij met onze keuze voor kindergordijn!

Klantgericht, top service met een verassing

Gordijnen geselecteerd die ik nergens kon vinden in de buurt. Dus daar ben ik al blij mee. Door de filmpjes en uitleg op de website was het prima te doen de maten van de gewenste gordijnen op te nemen. Continu ben ik goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Bij levering zat er zelfs een verassing bij. Ik had gordijnen met vliegtuigjes besteld en kreeg er zelfs speel vliegtuigjes bij. Hoezo goed doordacht! Absolute aanrader!

Mooie gordijnen goede service!

Prachtige gordijnen ontvangen! Bij de aflevering zat een tasje met allemaal leuke goodies, heel tof!

Correcte afhandeling van de bestelling en een prachtige gordijn

Vanaf het moment van de bestelling zijn we op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Heldere informatie. Zeer correcte afhandeling van de bestelling en mooie gordijnen. Onze dochter is er heel blij mee!

Zeer goede service, mensen denken met je mee en hebben engelen-geduld

Eerst de gordijnen voor de achterkamer en een half jaar later voor de voorkamer besteld. Ik had nogal wat wensen en er is steeds heel goed contact geweest om het precies te krijgen zoals ik het graag zou willen hebben. En dat is gelukt, de gordijnen zijn heel mooi gemaakt en hangen prachtig! Erg bedankt, ik ben er heel blij mee.

Prachtige gordijnen voor onze kinderen!

Bijzonder tevreden en nooit verwacht om via internet zo’n kwalitatief goed product te mogen ontvangen. Dus we waren blij verrast toen we onze gordijnen hadden opgehangen. Gewoon fantastisch:-) We willen ook de gordijnen in onze woonkamer vervangen, we gaan die zeker en vast bestellen bij GordijnenWinkel.nl Bedankt fam Vd Laan

Pluspunten

After searching every major shop (Hema, Leen Bakker, Kwantum, IKEA, etc) I was about to give up(!!!) on finding cute curtains for my new twins’ room. My curtains arrived today and I’m very happy with the quality. Really finishes off the room perfectly.

Can't think of a point of improvement

Pluspunten

Prima winkel met veel (teveel?) keuze. Onze gordijnen zijn netjes op maat gemaakt en zien er prachtig uit. ruim binnen de opgegeven periode geleverd. De extraatjes worden op prijs gesteld, bedankt daarvoor:-) Ik kan een ieder deze gordijnshop adviseren. Christel v/d Hoeve.

Pluspunten

De informatie over de voortgang van onze bestelling was in één woord uitstekend! Daar kunnen andere webshops een voorbeeld aan nemen. De gordijnen zijn Zorgvuldig verpakt en volgens de aangegeven datum en tijd afgeleverd. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Kan geen verbeterpunten noemen.

Pluspunten

Wij zijn zeer positief over dit bedrijf! Kwaliteit is goed. Extra kadootje voor de kinderen wordt zeer op prijs gesteld en wat we ook gewaardeerd hebben is het feit dat we op de hoogte gehouden werden mbt de gang van zaken in het proces.

Nvt

Pluspunten

Net als een aantal jaar geleden, opnieuw prachtige gordijnen gekregen:-) ben er superblij mee! De gordijnen zijn van mooie en goede kwaliteit en het maatwerk is perfect.

We kregen al binnen 1 week een mail dat de gordijnen klaar waren, Hier hadden we geen rekening mee gehouden. Er stond binnen 2 weken. Beetje verwarrend, wel lekker snel natuurlijk:-) Tineke

van Echtenstraat 43

7902 EL Hoogeveen